Travel Lebih Jimat Dengan TouristGuide.com.my

Ada yang pernah nampak teaser video ini tak dekat social media?

Majlis Pelancaran TouristGuide.com.my

tourist_guide_platform

Uncle di majlis pelancaran TouristGuide.com.my

Baik, pada 24 November 2016 yang lepas, uncle telah menghadiri majlis pelancaran touristguide.com.my, satu laman web pelancongan yang bukan sahaja menawarkan pakej pelancongan pada harga yang terbaik, malah lebih dari itu.

Majlis pelancaran telah berlangsung dengan jayaya di The Westin Hotel KL, dengan kehadiran tetamu kehormat Encik Devan Kumar (Managing Director, TOURISTGUIDE.COM.MY), Encik Mohd Akbal Setia (Director, Tourism Malaysia), Encik Azlan Hussain (President of Kuala Lumpur Tourism Association – KLTA) dan Akim Ahmad (Selebriti Artis Penyanyi Popular Malaysia)

touristguide_grand_launching

Tetamu kehormat yang hadir pada majlis pelancaran tersebut. Mr. Devan Kumar (Managing Director, TOURISTGUIDE.COM.MY), Mr. Mohd Akbal Setia (Director, Tourism Malaysia), Mr. Azlan Hussain (President of Kuala Lumpur Tourism Association – KLTA) dan Akim Ahmad (Selebriti Artis Penyanyi Popular Malaysia)

tourst_guide_malaysia

Sesi sidang media

Uncle difahamkan yang TouristGuide.com.my ni telah mula dibangunkan sejak tahun 2011, dan sejak itu mereka menjalankan perniagaan berasaskan servis online tourism dan kelab travelers.

Dengan misi ‘Build World’s Largest Travel Network’, TouristGuide.com.my telah dilancarkan secara rasmi oleh Director of Tourism Malaysia KL, Encik Mohd Akbal Setia pada 24 November yang lepas.

TouristGuide.com.my menjadi platform untuk mereka yang ingin bercuti mendapatkan pakej pelancongan pada harga mampu milik, dan dalam masa yang sama akan dapat peluang untuk menikmati beberapa manfaat yang lain.Special Promo Sehingga 30 November 2016

Sempena dengan pelancaran laman web TouristGuide.com.my, promo istimewa menanti pelanggan yang mendaftar di TouristGuide.com.my dan booking pakej yang ada sebelum 30 November ini.

promo_tourist_guide-taj_mahal

Pakej pelancongan ke Taj Mahal

promo_tourist_guide-hong_kong

Pakej pelancongan ke Hong Kong

promo_tourist_guide-kerala

Pakej pelancongan ke Kerala

promo_tourist_guide-maldives

Pakej pelancongan ke Maldives

promo_tourist_guide-mauritius

Pakej pelancongan ke Mauritius

Dengan potongan sehingga 50%, anda yang booking TouristGuide.com.my akan menikmati pakej tersebut pada harga runtuh, dan boleh memilih travel period dari 1st April 2017 hingga 31st March 2018 (kecuali public holiday).

Kelebihan Mendaftar Sebagai Ahli TouristGuide.com.my

1. Diskaun Istimewa

Seperti yang anda lihat di atas, pelanggan yang mendaftar, akan mendapat harga diskaun yang istimewa yang jauh lebih murah dari harga pakej yang biasa ditawarkan.

2. Booking Hotel Pada Harga Yang Lebih Murah

Berbanding laman web laman web yang menawarkan perkhidmatan perbandingan harga untuk penginapan hotel dan untuk tempahan hotel, TouristGuide juga mampu menawarkan harga ‘pancong’ untuk tempahan hotel. Pihak TouristGuide.com.my telah menandatangani MOU dengan wholeseler hotel untuk menempatkan lebih 72 ribu hotel yang ada di seluruh dunia dari kategori hotel bajet sehingga bertaraf 5 bintang.

3. Boleh Custom Made Sendiri Travel Pakej Anda

Anda yang mendaftar, tak terikat juga dengan pakej pakej yang ada disediakan. Anda boleh juga merangka sendiri pakej pelancongan idaman macam mana yang sesuai untuk anda.

4. Ganjaran Cashback 

Untuk setiap tempahan yang dibuat oleh anda, anda akan mendapat semula 10% daripada profit syarikat untuk tempahan tersebut.

5. Peluang Travel Secara PERCUMA

Dengan point yang anda kumpul, anda boleh redeem travel secara percuma. Info lanjut mengenai pakej tersebut boleh rujuk di laman web TouristGuide.com.my atau di Facebook/myTouristGuide.

 

Apa lagi? Jom travel dengan lebih jimat dengan TouristGuide.com.my 😉

 11,896 total views,  1 views today

Comments
 1. Rawlins GLAM
  • Uncle Zuan
 2. kasut baldu
 3. penaberkala
 4. Khai Artzfar
 5. Elih Japahar
 6. Muhammad Khairuddin Lim
 7. Ira
 8. Encik Spider
 9. siti hazreen
 10. Mahamahu
 11. Bro Framestone
 12. Hairul HIssam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge