Tampil Sehat & Jelita Dengan CitySkin MediSpa

Baik lelaki ataupun perempuan, jadi satu masalah bila fikirkan kos untuk tampil sihat dan jelita. Yup, menjadi kehendak harini untuk sentiasa nampak sihat dan jelita di mata orang, baru la tanpa segan silu boleh selfie dan upload gambar di Instagram. 😀

Kos dah satu hal, lagi satu hal nak cari tempat ada yang klinik dan spa. Ye la, kita ni sibuk jadi kalau boleh semua nak sekali dalam satu tempat kan?

Mujur ada CitySkin MediSpa, gabungan klinik dan spa yang menawarkan khidmat nasihat kepada mereka yang mementingkan kecantikkan dan kesihatan pada masa yang sama.

Demi memenuhi permintaan, CitySkin MediSpa adalah gabungan klinik dan spa yang patuh syariah khas untuk wanita dan lelaki ini telah di inspirasikan oleh ibu dan anak, Doktor Wan Julia Sham Dato Ariffin, beserta anaknya, Siti Farah Azwin Abd Khalid.

rawatan spa cityskin medispa

Untuk pengetahuan korang, founder CitySkin MediSpa ni bukan calang-calang punya orang; Doktor Wan Julia Sham adalah seorang doktor perubatan yang meruakan pakar Anti-Penuaan dan Estetik. Dan anak beliau pula Siti Farah merupakan Graduan Keusahawananan Ijazah Sarjana Muda dai lim Kok Wing Universiti yang juga pakar dalam bidang Nutrisi dan Terapi Kecantikkan.

cityskin medispa (2)

Harini, penjagaan kecantikkkan dan kesihatan perlu seiring, ibarat berjalan berpegangan tangan gitu, sebab kalau kesihatan tak di jaga, pasti kecantikkan juga tergugat.

Sebagai seorang pakar Anti-Penuaan, Dr Wan Julia berpendapat yang masyarakat perlu di berikan pendedahan secara lebih terperinci mengenai kaitan hormon dalam mempengaruhi kesihatan dan gaya hidup seharian kita.

Menurut Dr Wan Julia lagi, ketidakseimbangan hormon berlaku kerana faktor usia, makanan, kurangnya bersenam dan pencemaran alam sekitar. Semua ni kalau di biarkan tanpa rawatan, boleh menyebabkan masalah pertumbuhan sel yang menyebabkan keguguran rambut, dan masalah kemurungan.

Ok, bayangkan kalau semua ni terjadi, pasti akan menjejaskan prestasi kerja dan kehidupan seharian korang betul?

cityskin medispa (3)

Dengan adanya CitySkin MediSpa, korang boleh dapat perkhidmatan khusus dalam penjagaan kecantikkan dan kesihatan terutamanya pada penjagaan kulit muda dan masalah keguguran rambut tanpa mengira lapisan masyarakat.

Gabungan 2 industri iaitu klink dan spa di bawah satu bumbung dapat memberikan perkhidamatan rawatan kesihatan dan kecantikkan dengan lebih efektif, menyeluruh dan berkonsepkan “WELLNESS”.

Perkhidmatan Yang Ditawarkan CitySkin MediSpa;

cityskin medispa (5)

Pelbagai jenis perkhidmatan yang disediakan pihak CitySkin MediSpa, antaranya Nail Spa, Facial Spa, Body Bridal Spa, Eyebag Eraser Treatment, dan DermaxSilk Treatment.

cityskin medispa (4)

Amacam? Rasa teruja nak cuba perkhidmatan yang disediakan?

Untuk sebarang keterangan lanjut tentang CitySkin MediSpa, cari di FB & IG: CitySkin MediSpa atau hubungi 03 4253 5257 / 03 2242 0880

Cawangan CitySkin MediSpa & Hair Rich:

CitySkin MediSpa
B7/1/1 Jalan Ampang Utama 1/2,
One Ampang Avenue Business Centre,
Taman Ampang Utama
68000 Ampang Selangor

Hair Rich World Integrated Trichology Center
2-09, Level 2, Wisma Life Care
5 Jalan Kerinchi
Bangsar South
59200 Kuala Lumpur

Nota kaki: Sapa setuju yang kawin ni tak perlu kos yang banyak? Cukup sekadar belanja nikah dan kenduri kesyukuran.

Comments
 1. ade sutisna
 2. Raihanah Ahmad
 3. Ikhwan
 4. cik tom
 5. bukharimalek
 6. Hero Borneo
 7. Noriza Rahman
 8. suri
 9. Irrayyan
 10. sherry
 11. Mek ila Jual Vitamin
 12. titan
 13. BUNDA
 14. mama Darwiish
 15. anuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge