Repair Smartphone Terbaik & Accessories Murah – Gila Gadget Hulu Langat

Rambang wei mata bila pertama kali uncle ke Gila Gadget Hulu Langat ni. Mula nak tukar tempered glass je, sekali terbeli sekali casing iPhone. Banyak pulak tu pilihan casing, dari lether ke plastic. Nak tebal ada, nak nipis pun ada. Model apa nak, semua ada.

Kebetulan uncle pun tengah cari headset baru untuk dengar lagu dalam perjalanan uncle ke tempat kerja. I tell you, tak tau nak pilih yang mana satu. Banyak sangat pilihan yang ada, nak beli 1, sampai terbeli 2. Satu amek yang Bluetooth, lagi satu wayar la.

Jangan tanya uncle berapa banyak sebenarya uncle spend dekat Gila Gadget Hulu Langat, sebab korang takkan percaya….. Yup, murah gila, tak lari budget bulanan uncle bila masuk beli aksesori iPhone uncle.

Headset bluetooth SONY. Memang sedap wei pakai. Dah la wireless lak tu. Murah je beli dekat Gila Gadget.
uncle terbeli ringlight ni sekali dekat Gila Gadget, boleh la pakai untuk buat video.
Macam mana la tak rambang mata bila masuk Gila Gadget ni kan?
Kalau korang tengah cari smartwatch pada harga yang berpatutan, korang boleh try FT50. Gila Gadget Hulu Langat ada jual. Smart wei, dah macam Apple iWatch dah.

Repair Smartphone Depan Mata

Tak lengkap satu kedai aksesori phone kalau tak ada sekali servis repair smartphone. Dekat Gila Gadget Hulu Langat, bukan je repair smartphone, kalau tak banyak masalah, tak sampai 30 minit siap repair smartphone korang tu. Tak payah tinggal phone, tunggu je siap. Diorang buat face2face. Harga tak payah cakap la, memang diorang akan bagitau awal-awal dan uncle boleh cakap yang dia sangat la berpatutan.

Antara kerosakkan yang Gila Gadget boleh baiki adalah, water damage, broken screen, broken glass, batteries, power button, speaker, home button dan audio jack. Apa-apa brand pun boleh hantar dekat sini.

Staff Gila Gadget Hulu Langat sedang baiki kerosakkan phone customer. Siap dalam masa 30 minit. Terbaik la diroang ni. Uncle dengar, semua staff Gila Gadget ada pengalaman lebih 5 tahun dalam repair smartphone ni.
Tekun staff Gila Gadget repair phone sampai ambil gambar pun tak sedar.
Masalah screen phone? Tak de hal. la, hantar je repair dekat Gila Gadget.

Jadi, korang nak cari tempat beli accessories smartphone murah? Nak macam-macam model? Nak beli headset? Nak beli casing iphone baru? Nak beli speaker? Nak repair smartphone? Nak servis smartphone? Korang nak cari tempat repair phone di area Hulu Langat seperti Ampang, Cheras, Seri Kembangan, Semenyih? Pergi la, Gila Gadget Hulu Langat. One Stop Center untuk korang yang gila gadget.

Lokasi Gila Gadget Hulu Langat

Lokasi? Nak senang, korang waze je Gila Gadget Hulu Langat. Nak alamat penuh; 21, Ground Floor, Lagenda Suria 1, Taman Lagenda Suria, 43100, Hulu Langat, Selangor.

gila gadget hulu langat repair smartphone
Gila Gadget Tempat Repair Smartphone, jual aksesori smartphone Hulu Langat Selangor.

Waktu Operasi: Gila Gadget beroperasi setiap hari dari jam 10 pagi hingga 10 malam.

Korang boleh usya info mengenai Gila Gadget dekat website diorang: www.gilagadgets.com.my dan boleh juga usya promo terkini dan testimoni di FB Page Gila Gadget Hulu Langat.

 2,111 total views,  15 views today

Comments
  1. Nordin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge