Pakej Percutian Flexible Dengan Oh Jalan

Singapura dan Thailand adalah 2 negara jiran yang uncle telah travel lebih dari 2 kali. Selain dari dekat dengan Malaysia, banyak juga tarikkan yang menarik yang ada di kedua-dua negara ini yang uncle pernah kongsi sebelum ini (kecuali Thailand sebab waktu uncle ke Thailand dulu, blog ini masih belum wujud lagi, jadi gambar tak banyak yang uncle masih simpan untuk perkongsian).

Baru-baru ni selepas balik dari Tokyo, uncle bersama team Projek Travel telah mengikuti Singapore City Tour yang telah dianjurkan oleh Oh Jalan (kini dikenali sebagai RAINI Travel). Singapore City Tour ni adalah antara pakej travel yang ada ditawarkan oleh pihak Oh Jalan (kini dikenali sebagai RAINI Travel).

oh-jalan (3)

Projek Travel bersama Oh Jalan sebelum bertolak ke Singapura menaiki Starex tajaan MS Limo Travel & Tours.
MS LIMO Car Rental adalah sebuah syarikat kereta sewa yang menawarkan perkhidmatan pengankutan sewa pandu sendiri dan bersama pemandu.

Dengan pakej City Tour, anda akan seharian dibawa berjalan di Singapura. Ikut daripada itinerary, anda akan dibawa ke Merlion Park, Bugis Street, Sultan Mosque, Mustafa Cente dan Sentosa Island.

Oh Jalan Menawarkan Pakej Percutian Flexible Untuk Anda

Oh Jalan bukan sahaja menawarkan pakej yang sedia ada, malah anda sendiri boleh minta untuk rangka pakej percutian impian anda ikut flexible anda.

Sebagai contoh, anda nak ke Singapura selama 3 hari 2 malam, dan anda nak luangkan lebih masa di Sentora Island termasuk nak ke USS sekali, beri tahu sahaja pihak Oh Jalan, dan mereka boleh aturkan percutian ikut flexibility anda.
Oh Jalan Menawarkan Pakej Percutian Kepada Pencinta Pulau

Dulu uncle pernah ke Kepulauan Mersing bersama Oh Jalan (kini dikenali sebagai RAINI Travel). Dan memang best trip tersebut. Snorkeling di sekitar pulau-pulau yang ada di Mersing Johor.

Jadi kalau anda kaki pulau, Oh Jalan bukan sahaja menawarkan pakej percutian ke Kepulauan Mersing, malah mereka ada juga menawarakan ke Pulau Besar, Pulau Tioman, Pulau Perhentian, dan Pulau Redang.

Staff Oh Jalan Yang Sporting

Dah 2 kali juga la uncle bercuti dengan Oh Jalan, dan tak dinafikan staff-staff yang bekerja dengan Oh Jalan sangat sporting dan knowledgeable mengenai tempat yang mereka bawa.

oh-jalan (1)

Punya la sporting staff Oh Jalan ni sampai boleh ajak wefie bersama lagi.

Apa Kata Mereka Yang Mengikuti Pakej Travel Oh Jalan (RAINI Travel)

Berikut adalah video yang dirakam dan dibuat oleh Mawardi Yunus ketika trip kami ke Singapura yang lepas.

Mengenai RAINI Travel (Dulunya dikenali sebagai Oh Jalan)

Team RAINI Travel
Tel: 018 777 4594
Emel : admin@rainitravel.com / rainitravel@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/rainitravel
Web: www.rainitravel.com

 16,852 total views,  3 views today

Comments
 1. Noriza Abdul Rahman
 2. zulhilmi tempoyak
 3. Uyul Rosli
 4. nadia johari
 5. Seorang Syed
 6. haffizuliskandar
 7. zik
 8. mawardiyunus
 9. Wan Syahida
 10. lokmanamirul
 11. Suria Amanda
 12. RAIHANAH AHMAD
 13. Elih Japahar
 14. reezluv
 15. ciklilyputih
 16. Mazni Azmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge