Kenapa Kena Hantar Repair Smartphone Kat MRFIX Bangi

Harini pusat servis dan repair smartphone tumbuh bagai cendawan. Sangat banyak sehinggakan menyukarkan kita untuk memilih yang mana satu tempat baiki smartphone (telefon pintar) yang terbaik.

Chamo Bandar Baru Bangi

Uncle banyak kongsikan tempat repair dan servis phone. Di sini uncle nak kongsikan sebab kenapa Chamo Bangi merupakan kedai repair dan service smartphone terbaik untuk area Bangi, Kajang, Putrajaya dan kawasan berdekatan dengannya.

  • Menyediakan perkhidmatan servis dan repair secara face2face di depan anda untuk pelbagai jenis model dan jenama smartphone dari iPhone ke Android. Cakap je apa model, mereka pasti tau nak periksa dan repair.
  • Mempunyai kepakaran servis LCD / Broken Screen, phone masuk air, bateri rosak / kembung, penukaran bateri, penukaran charging port, software error, masaalah ipad / tablet, dan banyak lagi.
  • Menyediakan free diagnos iaitu mereka akan periksa dahulu apa kerosakkan pada phone anda. Chamo akan memberikan nasihat apa yang perlu repair dah mereka juga akan memberitahu berapa anggaran kos servis dan repair tersebut.
  • Jika kerosakkan phone tidak banyak, tak perlu tinggalkan phone anda sebab phone anda akan di-servis secara face2face.
  • Testimoni pelanggan sebelum ini yang sangat memuaskan hati. Tidak percaya? Pergi sahaja ke laman web rasmi Chamo Bangi atau ke Facebook page Chamo dan baca sahaja semua testimoni dan feedback yang diberikan pelanggan mereka.
  • Chamo juga menyediakan tempat semakkan status repair phone secara online. Ya betul, kalau tinggal phone anda untuk repair, dan tertunggu tunggu dah siap belum phone anda, boleh je terus cek status secara online di website rasmi Chamo. Uncle lihat pendekatan ini sangat la unik, memudahkan pelanggan nak cek secara langsung tanpa perlu call atau hantar mesej untuk tahu status.
  • Untuk setiap penukaran alatan juga ada warranty sehingga 6 bulan.
  • Staff Chamo yang tak sombong dan sentiasa ringan tulang untuk menolong dan memberi tips dan nasihat penjagaan phone kepada pelanggan.

Nak ceritakan, memang banyak faktor yang menjadikan Chamo Bandar Baru Bangi ini tempat repair dan servis smartphone yang terbaik. Uncle banyak juga rekomen kepada kawan uncle, dan semua yang pergi repair di Chamo, mengatakan mereka berpuas hati dengan servis yang diberikan.

Chamo Bandar Baru Bangi

Address: No. 50, Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, Selangor.
Waktu Operasi: Setiap Hari dari Jam 10 Pagi hingga 9 Malam.
Contact: 03-8912 5731 (Office) / 018-9886 531 (Call/Whatsapp)
Email: sales@chamobangi.com.my
Website: www.chamobangi.com.my
Facebook Page: facebook.com/chamobangi

 4,594 total views,  1 views today

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge