Jus Hearty Diformulasi Untuk Kesihatan Jantung

Penyakit jantung merupakan silent killer di kalangan lelaki dan wanita di seluruh dunia. Semakin sedar dengan apa yang mungkin menyerang tanpa sebarang tanda, ramai mula mencari alternatif untuk menjaga dan mengawal gaya hidup dengan cara yang lebih sihat.

Salah satu alternatif yang diambil adalah dengan mengawal pengambilan makanan pada setiap hari. Ia adalah bagi membantu mengekalkan kesihatan dalaman terutamanya jantung yang menjadi organ utama dalam sistem tubuh badan manusia.

Anda pula macam mana apa langkah yang anda ambil untuk mengekalkan kesihatan anda?

Jus Hearty Daripada Pharmasa Nutrition Sdn. Bhd

jus hearty untuk jantung

Menghadiri jemputan menghadiri hi-tea bersama pengasas produk Jus Hearty daripada Pharmasa Nutrition Sdn. Bhd,  Tuan Azrul Hisham Tuan Llah, uncle dikongsikan objektif Jus Hearty adalah untuk penjagaan jantung dengan semua pengguna yang mana bertindak sebagai salah satu produk makanan tambahan yang terbaik buat mereka yang menitik beratkan kesihatan dalaman terutama jantung.

Jus Hearty diperkasa dengan kombinasi 6 bahan utama iaitu, madu, bayang putih, delima, halia, cuka epal, dan lemon. Formulasi bahan ini khas bagi memberikan kesihatan jantung kepada si pengamal.
Menurut dari kajian, bahan yang ada didalam Jus Hearty telah digunakan secara tradisional sejak dahulu lagi untuk pelbagai kegunaan bagi tubuh badan manusia dan ia terbukti memberi kesan yang baik sesuai dengan amalan yang berterusan.

Nota: Jus Hearty juga sesuai bagi kaum wanita yang baru bersalin atau diamalkan semasa dalam proses berpantang.

jus hearty

Packaging Jus Hearty

Khasiat just Hearty

Selain dari baik untuk jantung, Just Hearty juga membantu memberikan anda kesegaran dan tenaga kepada si pengamal. Ia juga bertindak membuang angin dalam badan dan bagus juga untuk mereka yang sedang dalam proses menurunkan berat badan.

Kepada mereka yang ada masaalah masalah kolestrol dalam badan, disarankan juga untuk mengambil Jus Hearty kerana ia dapat membantu mengurangkan kadar kolestrol dalam badan.

Cadangan pengambilan Jus Hearty

Cadangan pengambilan adalah sebanyak dua kali sehari iaitu 20 ml sebelum anda menikmati sarapan pagi dan 20 ml pada malam hari. Selepas pengambilan Jus Hearty, disarankan untuk meminum sebanyak air yang boleh untuk mempercepatkan kesan tindakbalas kepada badan.

Promosi Jus Hearty

Jus Hearty juga boleh didapati pada harga PROMOSI, sebagai harga pengenalan sebotol Jus Hearty yang berkandungan 500 ml cuma dijual pada harga RM80 sahaja termasuk caj pos ke seluruh Malaysia.

Pengguna boleh mendapatkan Jus Hearty ini pada harga istimewa tersebut sehingga 31 Mac ini dan selepas tarikh tersebut, jualan akan kembali kepada harga asal yang masih berpatutan iaitu cuma pada harga RM100 (Semenanjung Malaysia) dan RM110 (Sabah/Sarawak).

 

Untuk sebarang maklumat lanjut dan pertanyaan menerusi perkhidmatan Whatsapp, taip ADMIN-SALES dan hantarkan ke +6 011 2100 7919.

 5,006 total views,  1 views today

Comments
  1. blair villanueva
    • Uncle Zuan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge