Bla Bla Bla Archive

Masih Relevant Ke Blog ni?

Ada yang tanya kenapa masih ada ke orang baca blog? Jawapan uncle senang je, kalau korang

Dapatkan Funko Mystery Pop Figure Dekat Kedai MyNEWS

Tak dinafikan yang Funko Pop ada peminat yang tersendiri sampaikan kat kedai MyNEWS pun ada jual

Marrybrown Melancarkan “Doraemon Birthday Bash” Bersama Kanak-Kanak Dari Rumah Kebajikan

Bila sebut je nama Marrybrown, terus lapar ayam goreng rangup dia. Siapa yang tak kenal dengan

Kirindo Menawarkan Pelbagai Seleksi Bubble Tea Kepada Pengunjung

Haritu uncle dan wife jalan jalan la sekitar SS15 Subang Jaya cari port nak dating. Sekali