Buat Duit Sambil Tengok Game Arsenal

Pada yang pernah baca Saiazuan Blog, pasti ingat lagi yang korang penah kena troll dari tajuk di atas hehehe. Hakikatnya ia bukanlah satu troll yang anda sangkakan. 🙂

Bayangkan anda sudah ada satu platform niaga yang matang dan boleh beroperasi 24/7 tanpa pengawasan daripada anda. Anda mungkin hanya perlu sekali-sekala manage platform tersebut, dan mungkin satu hari hanya luangkan beberapa jam untuk manage platform tersebut. Memang logik apa yang aku katakan, duit boleh dibuat ketika anda tengok game Arsenal.

Bila dah ada satu platform yang dah kukuh, tidak lagi sukar untuk mendapatkan Pendapatan Pasif. Sekarang anda boleh senyum lebar apabila di marah oleh boss.

Macam mana nak kukuh perniagaan? Aku cadangkan guna konsep piramid. Kenapa piramid? Bagitau aku berapa lama umur piramid? Kenapa dia masih utuh sampai hari ini tanpa ada orang manage?

Ini bukan Multi Level Marketing!!!

Foundation perlu kuat atau besar. Maksudnya, masa dan usaha yang berterusan tanpa jemu perlu ada supaya base yang paling bawah tu solid. Setiap block perlu di susun dengan rapi bagi mengukuhkan bentuk piramid tersebut. Dan piece terakhir pasti mudah untuk anda achieve.

Sekarang ni zaman information technology. Nak jana duit sangat mudah, modal pun tak banyak, cuma nak atau tak nak je.

Pada yang tak tahu bagaimana, cuba baca ebook 9 Langkah Pendapatan Pasif dan jangan lupa daftar sebagai agen affiliate di JomNiaga.

Keep Calm and Earn More Income 🙂

Zuan

Comments
 1. schaze zainn
 2. papa mifz
  • Zuan
 3. Mak Lagenda
 4. ema
 5. encikarman
 6. zik
 7. anuar
 8. kakiblog
 9. Hafizul
 10. Irwan Alessa
 11. Denaihati
  • Zuan
 12. Naziman Azlye
  • Zuan
 13. blogger lelaki
  • Zuan
 14. titan
  • Zuan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge