unclezuan

tempat makan best di teluk senangin

Tempat-Tempat Makan Best di Sitiawan, Perak

Makan! Sapa tak suka makan kan? Nak-nak bila penat travel, mesti la nak makan makanan yang sedap-sedap. Yang tu la yang dok terbayang terbayang dalam fikiran uncle bila penat seharian travelling dari satu tempat ke satu tempat. Kalau anda ke sekitar Perak terutamanya area Sitiawan dan menginap di Swiss-Garden Damai Laut, mesti nak keluar dan cari …

Tempat-Tempat Makan Best di Sitiawan, Perak Read More »

Penang War Museum, Museum Paling Menyeramkan Di Asia

Pada uncle, tak sah kalau tak masuk museum bila kita melancong atau bercuti ke sesuatu tempat. Uncle percaya, bila ke museum, feel travel itu akan lebih hebat sebab kita akan dapat pelajari dengan lebih mendalam kisah sejarah sesuatu tempat itu. Di negeri Pulau Pinang, ada pelbagai jenis museum yang menarik. Pada trip uncle ke Penang baru-baru ni, uncle sempat terjah ke Penang War Museum (Muzium Perang Pulau Pinang) yang di katakan antara Museum Paling menyeramkan di …

Penang War Museum, Museum Paling Menyeramkan Di Asia Read More »

Adat Museum

tempat menarik di kuala klawang

Apa ada di Kuala Klawang sampai uncle tulis satu entri mengenai bandar Kuala Klawang? Sebenarnya Uncle baru je pertama kali singgah sini lepas mandi Jeram Toi tempoh hari. Tanpa apa-apa maklumat pasal Kuala Klawang, uncle dan buddies uncle cuba explore Kuala Klawang dengan hanya berjalan kaki.

Daily Make Tips

Nunc facilisis diam velit, non facilisis justo lobortis ac. Etiam ante tortor, consequat vel felis id, blandit finibus magna. Curabitur vel urna id tortor ullamcorper molestie. Donec accumsan, sapien nec consectetur varius, nisl nibh maximus diam, non vulputate diam dolor at nunc. Suspendisse pulvinar, ante a tempor volutpat, ligula tellus pharetra libero, ac porttitor tortor …

Daily Make Tips Read More »

Summer Dressings

Nunc facilisis diam velit, non facilisis justo lobortis ac. Etiam ante tortor, consequat vel felis id, blandit finibus magna. Curabitur vel urna id tortor ullamcorper molestie. Donec accumsan, sapien nec consectetur varius, nisl nibh maximus diam, non vulputate diam dolor at nunc. Suspendisse pulvinar, ante a tempor volutpat, ligula tellus pharetra libero, ac porttitor tortor …

Summer Dressings Read More »

Office Grooming Tips

Nunc facilisis diam velit, non facilisis justo lobortis ac. Etiam ante tortor, consequat vel felis id, blandit finibus magna. Curabitur vel urna id tortor ullamcorper molestie. Donec accumsan, sapien nec consectetur varius, nisl nibh maximus diam, non vulputate diam dolor at nunc. Suspendisse pulvinar, ante a tempor volutpat, ligula tellus pharetra libero, ac porttitor tortor …

Office Grooming Tips Read More »

Be Simply Stylish

Nunc facilisis diam velit, non facilisis justo lobortis ac. Etiam ante tortor, consequat vel felis id, blandit finibus magna. Curabitur vel urna id tortor ullamcorper molestie. Donec accumsan, sapien nec consectetur varius, nisl nibh maximus diam, non vulputate diam dolor at nunc. Suspendisse pulvinar, ante a tempor volutpat, ligula tellus pharetra libero, ac porttitor tortor …

Be Simply Stylish Read More »

Quick Eye Makeup

Nullam imperdiet lobortis maximus cras ante neque. Aenean fermentum vulputate eros, efficitur vehicula nunc accumsan tincidunt. Maecenas a nulla id sapien dignissim tincidunt. Suspendisse efficitur ipsum sit amet purus sodales pulvinar. Suspendisse eu venenatis eros. Nunc facilisis diam velit, non facilisis justo lobortis ac. Etiam ante tortor, consequat vel felis id, blandit finibus magna. Curabitur…