Video Travel Ke Tokyo Pada Musim Sejuk

Share

Kalau anda ada subscribe YouTube channel Uncle Zuan, anda mesti dah perasan dan dah tengok pun video uncle travel ke Tokyo pada musim sejuk yang lepas.

Video tak panjang pun uncle buat, cuma dalam durasi 1 hingga 6 minit sahaja. Buat pendek-pendek je sebab nak cepat siap dan cepat upload di YouTube supaya ada boleh tengok video uncle travel ke sana.

Baik, pada yang terlepas video travel uncle ke Tokyo, uncle nak share kat sini semua video yang uncle buat dan upload. Semuanya uncle rekod dan edit gunakan phone sahaja sebab cepat dan senang.

Episod 1: Bye bye Malaysia

Episod 2: Amna Home Tokyo

Episod 3: Eating Sweet Potato Near Tokyo Tower

Episod 4: Trip to Mount Fuji

Episod 5: Snowboarding at Fujiten Snow Resort, Mount Fuji

Episod 6: Showering at Kansas-Osaka Airport | Sayonara Japan

Semua video dibahagikan kepada beberapa bahagian yang mana keseluruhannya ada 6 bahagian. Harap anda terhibur dengan travelog kali ini.

Banyak lagi yang uncle nak buat sebenarnya, tapi kekangan masa dan idea ketika tu.

Oh ya, kalau anda perasan, setiap video memang tak diletakkan lagu, kenapa? Sebab pada uncle bukan penting pun sangat lagu tu, yang penting adalah jalan penceritaan itu sendiri.

Sekali lagi, harap anda terhibur dengan konsep travel vlog yang uncle buat. Sebarang penambah baikkan, sebarang komen daripada anda amat dialu-alukan.

900 total views, 4 views today

Share
Comments
  1. Betty
  2. RAIHANAH AHMAD
  3. Emily
  4. Abdul
  5. Suriya Majid
  6. jez
  7. Anuar
  8. Hero Borneo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge