google.com, pub-3114534806874060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Update Blog Di Hujung Jari - Uncle Zuan

Update Blog Di Hujung Jari

Share

Dah beberapa hari uncle tak update blog. Kesibukkan dunia pekerjaan melanda diri. Bayangkan, nak tidur dalam komuter semasa dalam perjalanan ke tempat kerja pun dok teringat pasal kerja.

Kebanyakkan rakan sekerja katakan yang uncle terlalu tertekan dengan kerja sampai jadi macam tu. Ada juga yang suruh uncle move forward dan cari kerja baru. Tapi ada juga yang katakan uncle dah kena kawin. Adoi tak ready lagi bab kawin ni.

Papepun di kesempatan ni uncle update blog gunakan iPhone 6. Memang ohsem gadget ni macam tuan Denaihati cakap.

Looking forward untuk berhijrah ke sesuatu yang lebih baik 🙂

Share
Comments
  1. Mohd Norzali
  2. ema
  3. Noriza Rahman
  4. Alongxp
  5. miera nadhirah
  6. adarain
  7. myrujukan
  8. Hafizul
  9. blogger lelaki
  10. Syaidatul Nadia
    • Zuan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge