Travel Recommends Tetap Pilihan Hati

Share

Uncle kalau pergi travel, memang tak beli local sim. Uncle akan pakai travel wifi dari Travel Recommends. Pada uncle, pakai travel WiFi lagi menjimatkan kos travel dan menjimatkan bateri phone kita pada masa yang sama.

Walaupun ada banyak travel wifi ditawarkan hari ini, uncle masih lagi setia menggunakan Travel Recommends sejak 2017. Ini adalah sebab ia masih lagi menawarkan harga yang berbaloi, sistem booking dan pickup yang efficient, dan ia juga ada di negara seperti Jepun, Korea, Taiwan, China, Hong Kong, Macau, Indonesia Thailand, Singapore, Eropah, dan banyak lagi.

Baru-baru ni waktu uncle nak ke Thailand, uncle booking Travel Recommends seperti biasa, dan uncle pickup di KLIA 2. Untuk pengetahuan, anda boleh pickup Travel Wifi anda pada bila-bila masa di KLIA & KLIA 2 sebab ia beroperasi selama 24 jam! Best kan?

Uncle terkejut bila dapati yang travel wifi Travel Recommends dah berwajah baru. Warna dah warna oren, design lebih solid, rangkaian lebih stabil dan yang penting, bateri lagi tahan lama iaitu boleh bertahan lebih 6 jam.

Jadi pada yang nak travel ke luar negara tu, tak perlu lagi pening cari pakej sim yang berbaloi, ataupun aktifkan roaming pada nombor sedia ada, pilih sahaja Travel Recommends, pasti tak menyesal. Banyak promo menaik yang ada sekarang ni.

1,269 total views, 3 views today

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge