Travel Lebih Jimat dengan Amna Home Local Partners Platinum Membership

Share

Travel. Siapa hari ini  yang tak suka travel kan? Dan biasanya sebelum travel, mesti nak ada budget, dan mesti nak tunggu ada promo tiket flight dan penginapan.

Baik uncle nak tanya, selain dari sign up untuk latest promo dan travel secara bajet yang mana mungkin membuatkan anda kurang selesa sepanjang trip anda, pernah terifkir tak instrumen lain untuk jimatkan kos travel anda?

Travel Lebih Jimat dengan Amna Home Local Partners Platinum Membership

Terbaru, pihak Amna Home telah mengumumkan kad Amna Home with Local Partners Platinum membership. Ia adalah sebuah membership loyalty program yang anda boleh daftar di amnahome.com dan boleh menikmati kelebihan-kelebihan berikut:

  • Penginapan percuma dari 2 malam hingga 7 malam dalam masa setahun di seluruh lokasi Amna Home & Amna Home with Local Partners.
  • 1x tiket penerbangan pergi-balik ke mana-mana destinasi Amna Home & Amna Home with Local Partners dengan potongan antara 50% hingga 100% sekali setahun dgn membership packages antara RM400 hingga RM2,400 setahun (Malaysia Airlines, Malindo, Fireflyz & Air Asia sahaja).
  • Kumpul mata ganjaran & boleh tebus untuk nikmati penginapan percuma di mana-mana Homestay Milik Amna Home.
  • Penambahan lokasi yg menarik bersama Amna Home with local partners, antaranya; Seoul, Paris, Osaka, Gold Coast, New York, Istanbul, Manchester, Bali & Singapore.

Menarik bukan kelebihan yang anda akan dapat?

Amna-Home-Local-Partners-Platinum-Membership (1)

Tengok daripada kesemua jenis kad yang ada, uncle paling nampak berbaloi adalah dengan sign up sebagai Platinum membership sebab dapat 7 malam stay di Amna Home, dan akan dapa lebih mata ganjaran untuk setiap pembelian tiket flight dan booking penginapan. Bukan tu je, dengan pakej premium, boleh dapat flight diskaun untuk return flight dari 10% hingga 100%.

Uncle kongsikan contoh pengiraan kasar berapa banyak boleh jimat dengan Platinum Membership;

> PERCUTIAN KE MELBOURNE

Tiket Flight Return: RM1200
Homestay untuk 3 malam: RM2700
Total Gross: RM3900

> PERCUTIAN KE MELBOURNE (Platinum Membership)

Tiket Flight Return (sebagai contoh dapat 10% diskaun): RM1090
Homestay untuk 3 malam: RM0
Total Gross: RM1090

*Dan anda masih ada baki 4 hari lagi untuk menginap di mana-mana homestay Amna Home.

Harap anda faham dengan pengiraan kasar yang uncle buat, dan dari pengiraan tersebut, sangat la banyak anda boleh jimat dalam setahun anda travel.




Berminat untuk sign up Amna Home Local Partners Platinum Membership?

Hubungi Amna Home melalui email di membership@amnahome.com; atau boleh terus hubungi ditalian +60 17 9066 553 untuk maklumat lanjut.

amna-home-membership-platinum_

booking loyalty membership anda sekarang di membership@amnahome.com

Siapa Amna Home?

Amna Home menyediakan perkhidmatan homestay di dalam dan luar negara. Sehingga kini Amna Home telah memiliki homestay di Kuala Lumpur,  Tokyo, London, Amsterdam, Perth, Melbourne, Auckland, Pattaya dan Bangkok.

Dengan konsep Bey0nd Homestay, anda bukan sahaja akan rasa seperti meninap di dalam sebuah rumah homestay yang selesa yang mana anda boleh memasak di dalamnya, malah anda akan dapat kelebihan menginap di homestay yang berada di lokasi prime yang strategik dengan harga yang berpatutan.

Untuk tempahan atau maklumat lanjut, boleh rujuk di www.amnahome.com; atau di Facebook Amna Home Official; atau melalu talian +61 402 966 473 atau secara email di reservation@amnhome.com.

Amna-Home-Local-Partners-Platinum-Membership (2)

2,279 total views, 6 views today

Share
Comments
  1. Jie Susanos
  2. Eraz Fadli
  3. Anuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge