Tempah Hotel di Booking.com melalui ShopBack

Share

Tempah hotel di Booking.com melalui ShopBack dan dapat penjimatan berganda. Yup! Statement ni memang benar belaka. Tiada ramalan semata-mata.

Uncle banyak juga buat research sebelum travel, tak kira la secara domestic atau international. Mesti kena buat research dan kira bajet dahulu. Booking.com ni memang dah jadi tempat pertama uncle akan usya untuk dapatkan rate hotel atau peninapan yang terbaik. Setakat uncle guna sampai hari ini, memang tak mengecewakan harga dia.

Dan mesti anda ingat mengenai ShopBack yang uncle pernah cerita sebelum ini kan? Yup, uncle akan dapat penjimatan maksimum dengan tempahan hotel di Booking.com melalui ShopBack.

Mari uncle review semula dengan anda mengenai ShopBack yang pernah uncle kongsi sebelum ini dengan video di bawah ini;

Dah tengok video? Paham kan?

Mudah sahaja caranya. Dengan kadar ekonomi yang tak menentu harini, memang tak dinafikan, uncle pening juga sebelum ni pasal bajet untuk travel.

shopback booking

Pastikan anda ke ShopBack.com terlebih dahulu sebelum membuat pembelian, dan sebagai contoh ambil hotel dari booking.com menerusi pautan yang disediakan.

Tapi uncle dah jumpa satu solusi menarik yang uncle rasa wajar kongsikan kepada semua supaya ada pun faham dan jelas mengenainya. Ada macam-macam pakej tawaran pelancongan menarik yang ada di ShopBack. Anda hanya perlu pilih mana tawaran yang menarik kepada anda.

Jom Travel Dengan Lebih Jimat

Baik, ini uncle kongsi untuk travel sahaja. Tapi sebab ShopBack ni bukan sahaja kepada travel, macam-macam lain pun ada macam baju, gadgets, dan macam-macam lagi anda boleh dapatkan kat sana. Teori penjimatan ni lebih kurang sahaja dan anda boleh aplikasikan kalau anda nak beli barang lain selain dari pakej travel.

Ambil contoh mudah, anda nak travel ke Tokyo sempena Birthday anda selama 7 hari. Jadi anda boleh plan travel itinerary anda melalui touristly.

touristly shopback

Melalui Touristly, anda boleh tempah percutian impian anda mengikut plan anda sendiri yang mana mereka boleh handle trip anda menjadi lebih ohsem! Ia sangat sesuai untuk mereka yang tak sempat nak buat itinerary untuk travel dan dalam masa yang sama boleh dapat cash back melalui ShopBack juga.

Sekarang ni semuanya online. Jadi shopping pakej travel online pun memudahkan dan memberikan cash back pada masa yang sama. Anda boleh tempah percutian anda di office tanpa perlu risau tak sempat nak plan percutian anda.

Jadi apa tunggu lagi? Daftar akaun ShopBack.com sekarang dan nikmati tawaran cashback. Boleh kita plan bercuti sama-sama nanti hehe.

1,140 total views, 8 views today

Share
Comments
  1. Farah Alina
  2. Sharon Lee
  3. Jiashin
  4. Miera
  5. Sue
  6. Ros
  7. lokman
  8. Ikhwan
  9. Amirul
  10. Anuar
  11. RAIHANAH AHMAD
  12. Mama pipie
  13. mrhanafi
  14. Migha
  15. Mummy Julia
  16. Mus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge