Smartphone Repair di Gila Gadgets Taman Permata

Share

Dulu uncle pernah kongsikan yang uncle ada hantar phone umi uncle di Gila Gadgets Senawang, baru-baru ini waktu uncle lalu di Taman Permata KL, uncle terjumpa cawangan Gila Gadjets Taman Permata.

Itu pun terjumpa sebab uncle nak cari kabel iPhone uncle yang dah tak boleh caj lagi tu. Boleh pula waktu tengah travel, kabel charging tak berfungsi. Nasib uncle ternampak kedai Gila Gadgets, terus masuk ke kedai dan tanyakan kondisi iPhone uncle.

Staff Gila Gadget belek-belek phone uncle tak sampai 5 minit, rupanya kabel uncle yang rosak, bukannya phone uncle. Bagus la Gila Gadjet ni, buat FREE diagnose je, tak caj pun. Terus bagitu apa masaalah sebenar. Tak ada putar belit kata rosak itu rosak ini.

Gila Gadget ni bukan je kedai servis phone, ada juga jual aksesori seperti kabel. Jadi one stop center la, tak perlu pergi kedai aksesori phone untuk beli kabel charging baru.

Sejak pernah hantar repair di Gila Gadjet Senawang, kedai repair smartphone Gila Gadgets adalah antara kedai repair yang uncle percaya dalam skill phone repair ni.

“Abang, ada kerja kosong tak kat sini?”

Antara servis yang anda boleh dapati adalah FREE diagnose kerosakkan phone anda, servis 30 minit face2face (secara berdepan) jika kerosakkan phone adalah minor, servis pertukaran bateri phone yang kembung atau rosak, LCD tak berfungsi atau crack, phone tak boleh on, smartphone jadi slow, water damage dan banyak lagi.

Selain servis repair smartphone, mereka juga ada menjual pelbagai aksesori gadget termasuk powerbank, Bluetooth speaker, iPhone Adapter dan banyak lagi pada harga yang berpatutan.

Smartphone problem? Cari cawangan Gila Gadgets yang berdekatan dengan tempat anda.

Gila Gadgets Taman Permata

Gila Gadgets, Repair, Servis, Accessories.

Alamat: No. 2759, Jalan Cangkat Permata, Taman Permata, 53300, Kuala Lumpur
Landmark : Area Giant Taman Permata
Waktu Operasi: 10am-10pm
Phone: 018-966 6531(admin) / http://gilagadgets.wasap.my

129 total views, 3 views today

Share
Comments
  1. StephenNog
  2. Wan Syahida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge