SM Parfum – Kekal Wangi dan Harum Sehingga 8 Jam

Share

Uncle suka pakai perfume, dan favorite uncle pastilah yang baunya tak kuat sangat tapi ada unsur maskulin yang mampu menaikkan lagi kekacakkan uncle hehe.

Setuju kan kalau uncle kata dengan memakai parfum sesuai dengan kita, diri akan sentiasa rasa konfiden kan?

Tapi satu masaalah yang uncle hadapi harini adalah kebanyakkan parfum tak tahan lama bau dia. Wangi tu tak kekal lama. Kejap je dah hilang. Kalau ada pun bau tu dah tak kuat.

Jadi apa motif pakai parfum kalau wangi dia kejap ke?

Takkan la sepanjang masa nak bawak botol perfume kan?

Shah Mumtaz Parfum – Wangian dan Keharuman Kekal Sehingga 8 Jam Lamanya

Shah Mumtaz (SM) Parfum adalah perfum yang mengeluarkan wangian dan haruan yang mampu kekal sehingga 8 jam lamanya.

SM Parfum telah mengeluarkan 2 kategori wangian untuk lelaki dan perempuan yang telah diinspirasikan dari jenama terkenal dengan harga mampu milik kepada semua golongan.

shah-mumtaz-sm-parfum

Adam for Him;
Kategori bauan untuk lelaki yang mana terdapat 10 pilihan bauan yang pasti memikat kaum hawa

shah-mumtaz-sm-parfum

Eve for Her;
Kategori bauan untuk perempuan yang mana terdapat 15 pilihan bauan yang pasti memikat kaum adam

Dari segi packaging, uncle suka packaging SM Parfum. Nampak sangat kemas dan sesuai untuk dijadikan hadiah eksklusif kepada yang tersayang.

Dijual pada harga RM 69 sekotak, SM Parfum menawarkan bauan yang mempunyai kualiti yang tinggi dan baunya boleh tahan lebih dari 8 jam.

SM Parfum Collection diinspirasikan dari kisah cinta Shah Jahan atas terbinanya Taj Mahal. Ia sebagai simbol cintanya kepada isterinya Mumtaz Mahal.

shah-mumtaz-sm-parfum

Uncle bersama Encik Shahrul Anuar Ahmad, Pengurus Operasi Shah Mumtaz Industries & Makerting

Agak kagum uncle bila diberitahu sendiri oleh Encik Shahrul Anuar Ahmad yang pada hari pertama dilancarkan produk SM Parfum ini, lebih 300 unit botol telah terjual. Ini telah menunjukkan yang aura wangian SM Parfum telah memikat lebih 300 orang pengguna dalam masa 1 hari sahaja.

Uncle dapat mencuba wangian inspirasi dari Fuel for Life by Diesel. Memang bau dia best dan terbukti tahan lama sehingga 8 jam.

sm-perfume

Abaikan gaya maskulin model, sebab yang menjadikan model nampak begitu maskulin adalah wangian yang dipakainya. hehe

SM Parfum boleh dibeli terus dengan menghubungi mereka laman web shahmumtaz.com, dilaman FB mereka iaitu Shah Mumtaz Collection, atau di IG @ShahMumtazCollection.

Setiap botol parfum dijual pada harga hanya RM 69 dan penghantaran adalah PERCUMA.

Apa lagi? Order la sekotak dua tuk yang tersayang 😉

Siapa nak belanja uncle satu kotak? Hehe

Berminat untuk jadi raakan niaga atau agent jualan SM Parfum Collection?
Boleh tinggalkan pesanan anda di shahmumtazcollection@gmail.com atau terus hubungi di talian 012 5566 949 / 017 3344 818




1,910 total views, 3 views today

Share
Comments
  1. As
  2. Dila
  3. Elih Japahar
  4. husna zahidi
  5. Anuar
  6. siti hazreen
  7. Muhammad Khairuddin Lim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge