Segment – Saya Mahu Ditegur

Share

Sedang den blogwalking, den terjumpo satu segement ni. Namo eh ‘Segment – Saya Mahu Ditegur‘. Segment ni diilhamkan dari blogger otai tempatan, sifuΒ Eyriqazz.. Pada mulo, den macam “Apa kejadahnya? Sapo nak kena tegur? Kang terkeluar semua Β aib!

Tapi lopeh den solat, relax-relax sikit baru den clear sikit kepala. Baru den perasan ada bagus segment cam ni, kito boleh tengok kelemahan kita, apa yang orang nak tengok dari kita , mengajar kita berfikiran terbuka dan menerima kritikkan secara terbuka, di samping merapatkan hubungan dengan blogger lain.

segment aku mahu di tegur

Kenapa den mahu ditegur? Sebab dulu sekolah suka buat hal sampai suka sangat di tegur guru-guru..hehe

Bukan apo, sejak den rebrand ke Uncle Zuan dan berhijrah ke WordPress, den tak dongar lagi ado yang dok tegur blog den. Awat? Takut den marah ek kalau tegur den?

Apo apo pun, setiap teguran den trimo dengan baik. Tapi tak bermakno den tak marah! Ekau tegur sikit je den terus block facebook ekau!!! hehe gurau-gurau. Sila sila la beri teguran dari segala aspek (penulisan, navigasi, permainan warna, user-friendly, etc…). Setiap blog pasti ada kekurangan. Agak mustahil nak katakan sesuatu blog itu sudah cukup perfect sampai tak boleh di tegur.

Rasanya, ni segment pertama den selepas rebranding.. Selamat bersegment πŸ™‚

Zuan

Comments
  1. schaze zainn
  2. eyriqazz
    • Zuan
    • akubiomed
      • Zuan
  3. tomatokering
  4. Ummi Hanie
    • Zuan
  5. kakiblog
  6. Juan
  7. Min Sung
  8. Naimah Wahab
  9. Mak lagenda
  10. Denaihati
  11. Mohd Shubhi
  12. Bahrain
  13. muja
    • Zuan
  14. Hafizul
  15. encikarman
    • Zuan
  16. Norazizah
  17. Anarm
    • Zuan
  18. ieta
  19. reezluv
    • Zuan
  20. Neu
    • Zuan
  21. Khairul Zamri
    • Zuan
  22. akubiomed
  23. papa mifz
  24. blogger lelaki
    • Zuan
  25. Irwan Alessa
    • Zuan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Recommended
Adakah anda pengguna kad kredit? Kad kredit merupakan satu kaedah...