Review Aplikasi Android Denaihati Terbaru

Share

Suka download apps di dalam smart phone ataupun tablet anda melalui webstore Google Play?ย Dan lebih penting lagi, suka baca blog?

Baru-baru ini telah keluar satu applikasi Android Denihati Network yang dibangunkan Eizil Network & IT Solutions.

Denaihati Network Eizil Network IT Solution Application Google Plus Download

Denaihati.com was established since 2008. We have won awards such as Best Of The Best Blog of the Year 2012 and Most Creative Blog 2013. Over the years, we have gather lots of people under our network. Currently we have almost 600 thousands followers in various social media platform such as Facebook, Twitter, Instagram, Keek, Google Plus, etc..

denaihati aplikasi android

Screenshot laman home aplikasi android Denaihati

 

Pada kali pertama pandangan den dengan applikasi ini, ia kelihatan amat mudah digunakan. Simple interface, but practical. Sesuai dengan kehendak hari ini, ramai pengguna lebih sukakan aplikasi yang mudah digunakan.

 

denaihati aplikasi android - Copy

Button di bawah aplikasi yang punya pelbagai guna.

 

Apa yang den suka tentang Aplikasi Denaihati Network:

  • Tema warna Hijau – Warna yang sedap mata memandang. sesuai dengan tema blog Denaihati. Memang tenang je bila tengok warna hijau ni. Theme background pun sangat kemas, ada bubble-bubble gitu. Pemilihan warna putih sebagai latar untuk entry juga nice dan tak mengganggu pandangan mata ketika membaca blog.
  • Mudah Digunakan – Aplikasi ini sangat mudah untuk digunakan. Tak memerlukan ‘user manual’ untuk memahami fungsi bagi menggunakan aplikasi ini. Den suka button (home, facebook, ย youtube, twitter, instagram, mail dan find us) serba guna yang di letakkan di bawah. Senang nak access maklumat dan entry terkini dari Denaihati.
  • Dengan adanya aplikasi ini, lebih mudah den nak keep up to date dengan apa apa update terkini mengenai blog Denaihati.

 

Denaihati Network Eizil Network IT Solution Application Google Plus Download (2)

 

Den sangat kagum dengan kegigihan dan ketekunan team Denaihati dalam usaha memberikan yang terbaik kepada pembaca blog mereka.

Secara konklusi, aplikasi ini sangat mesra pengguna, bersaiz ringan dan sesuai digunakan peranti Android bagi versi 2.2 dan keatas, dan mempunyai banyak fungsi yang berguna.

Dengan bersaiz cuma 5.05MB, application ini boleh dimuat turun secara percuma melalui Google Play di semua peranti Android.

Apa tunggu lagi? Jom download apps ni ๐Ÿ˜‰

Zuan
p.s: Tahniah kepada blog Denaihati kerana telah Blogrrr Awards kategori Best Personal Blog

Share
Comments
  1. Kamil Salleh
  2. Hairul Azni
  3. kakiblog
  4. onlajer
  5. zool
  6. papa mifz
  7. Ezad Skytech
  8. Kamil Salleh
  9. Manan Qayyim
  10. ema
  11. titan
  12. Denaihati
  13. Ieta Mat Sa'ad
  14. Fadhil
  15. mek onie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge