Repair Smartphone Face2Face Untuk Warga Shah Alam

Share

Pada yang tinggal di area Shah Alam, tak pening lagi untuk dapatkan servis repair smartphone face2face sebab Gila Gadget dah ada satu lagi cawangan di sana. Gila Gadget ni salah salah satu kedai repair smartphone yang uncle percaya sebab mereka boleh repair smartphone depan-depan mata anda (face-2-face) dalam masa 30 minit.

Gila Gadgets Shah Alam terletak di Seksyen 13 Shah Alam.

Dah banyak kali uncle hantar phone uncle, dan juga cadangkan kepada kawan-kawan uncle kedai gila gadget ni, dan rata-rata semua berpuas hati dengan servis dan harga yang dikenakan.

Haritu uncle hantar phone uncle repair sebab tak boleh caj pun diorang cek just problem uncle punya kabel je. Jadi tak ada caj tambahan dikenakan dan uncle hanya perlu beli kabel baru sahaja. Kalau kedai lain, tak tau la apa problem yang akan dia bagitau. Entah berapa la pula dia akan caj nanti.

Free diagnose sedang dijalankan.

Pada yang tak tahu, Gila Gadgets ini adalah kedai membaiki telefon pintar yang akan terlebih dahulu membuat pemeriksaan menyeluruh (diagnose) apa masaalah pada telefon anda. Kemudian mereka akan mencadangkan beberapa solusi / repair yang boleh dibuat. Jika anda bersetuju, baru mereka akan repair. Jika masaalah phone anda tidak berapa kiritkal, mereka akan repair phone anda on the spot. Tetapi jika masaalah ini perlu mengambil masa, anda mungkin perlu meninggalkan phone anda untuk diservis.

Antara servis repair yang Gila Gadgets sediakan adalah:

  • Servis tukar skreen LCD yang tidak berfungsi/ rosak.
  • Servis tukar bateri kembung.
  • WIFI tidak berungsi dengan baik.
  • Speaker phone problem.
  • Home button iPhone tidak berfungsi.
  • Sim slot replacement untuk pelbagai model.
  • Charging port phone tidak berfungsi.
  • Repair pelbagai jenis model phone termasuk iPhone, Samsung, Huawei, Oppo, Xiaomi, Sony dan banyak lagi.

Selain itu juga, di Gila Gadgets juga ada dijual pelbagai aksesori smartphone. Anda boleh dapati casing phone pelbagai model, tempered glass berkualiti, kabel charging phone berkualiti, powerbank dan macam-macam lagi.

Pelbagai Aksesori smartphone dijual disini.

Gila Gadgets Shah Alam (Smartphone Repair & Accessories)

Alamat: 12 A, Jalan Boling Padang F 13/F, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor.
Landmark : Area Upin Ipin ( Hadapan Menara U, MSU)
Waktu Operasi : 10am-10pm
#Whatsapp : http://gilagadgetshahalam.wasap.my
Phone: 019-982 0531 (Admin Aini).

2,199 total views, 15 views today

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge