RAHSIA Ambil Gambar Ketika Solo Travel

Share

Baik, entri ni simple je.

Uncle nak dedahkan satu rahsia yang tak ramai tahu.

Rahsia ambil gambar sendiri ketika travel secara solo.

Hehe..

Rahsia ni tak ada kaitan dengan selfie! Tak ada kaitan dengan minta orang amek gambar untuk kita, tak ada juga kaitan dengan gunakan remote atau timer.

Uncle ada sediakan 1 video khas mengenai macam mana nak ambil gambar sendiri kalau travel secara solo. Video ni cuma 4 minit sahaja. Ia adalah dalam bahasa inggeris. Harap dapat bagi idea kepada anda macam mana nak ambil gambar ketika solo travelling tanpa susahkan orang lain.

Video: Trick Macam Mana Nak Ambil Gambar Ketika Travel Solo.

Dapat idea macam mana nak ambil gambar ketika solo travel?

Uncle harap dengan video yang uncle buat ini dapat bagi gambaran bagaimana nak abil gambar sendiri ketika solo travel tanpa mengharapkan timer, remote, skill selfie atau minta tolong orang lain ambilkan gambar untuk kita.




11,506 total views, 3 views today

Share
Comments
  1. aRzMoHa
  2. Mama Kembar 3
  3. Uyul Rosli
  4. MeqZa Abdul Rahman
  5. nikkhazami
  6. imnajmi
  7. Ikhwan
  8. ira
  9. Muhammad Khairuddin Lim
  10. Abgferoz
  11. siti hazreen
  12. sabree hussin
  13. anuar
  14. titan
  15. Azhafizah
  16. Abang Fadli
  17. Hafiz Rahim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge