Penjenamaan AmnaHome kepada Cloverr

Share

Pada yang dah lama follow blog Uncle Zuan ni, mesti dah pernah beberapa kali baca arikel mengenai homestay Amnahome yang uncle pernah inap. Untuk pengetahuan, AmnaHome telah membuat penjenamaan semula kepad Cloverr.

Untuk sekarang ni, beberapa buah homestay yang uncle pernah review sebelum ini telah pun ditutup dan mereka telah dalam proses membuka semula di beberapa tempat sahaja. Maknanya yang kat Tokyo tu pun dah tutup. Ok sedih kejap, baru ingat nak ke Tokyo semula dengan wife uncle, terpaksa la tunda.

Maaf kepada mereka yang banyak PM uncle tanya mengenai homestay AmnaHome di Tokyo, tapi uncle tak dapat nak balas kesemuanya, uncle hanya boleh maklumkan anda untuk rujuk kepada pihak Cuti-Cuti Jepun sekiranya anda ingin pertanyaan lebih mengenai percutian dan penginapan di Jepun.

Untuk tempahan homestay di Kuala Lumpur, Perth dan Pattaya, boleh buat tempahan di https://cloverr.asia. Memang cantik-cantik homestay yang ada dengan harga yang berpatutan.

1,749 total views, 3 views today

Share
Comments
  1. Ikhwan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge