Pengurusan Lengkap Majlis Perkahwinan Dari A – Z Dengan The Kenduri

Share

Harini kalau nak buat majlis perkahwinan je macam-macam benda nak kena fikirkan. Dari baju kahwin, ke kursus kahwin, katering, kompang, kad kahwin, bla bla bla… Banyak la nak disenaraikan sampai tak tersenarai jawabnya.

Kalau buat memang takkan menang tangan. Ya la dengan tanggungjawab kat tempat kerja lagi end up berbulan-bulan masa diambil semata-mata untuk majlis perkahwinan yang hanya dilakukan selama sehari.

Dengan kenaikkan kos sara hidup harini, nak kahwin pun kena ada bajet yang tinggi. No money, no majlis kahwin la jawabnya.



Majlis Kawin Dengan Bajet Serendah RM5000 Dengan The Kenduri

Uncle tertarik dengan The Kenduri punya konsep, iaitu kahwin ikut bajet customer. Iaitu mereka boleh bantu customer untuk buat majlis perkahwinan dengan bajet yang customer ada.

Menurut Zaim yang merupakah salah seorang founder The Kenduri, “Keunikkan kami ialah kami adalah kami satu-satunya event planner di Malaysia boleh mereka majlis berdasarkan bajet anda serendah RM5000“.

the_kenduri_seremban

Majlis perkahwinan yang di telah diadakan baru-baru ini di Galeri Diraja Seremban.

Makna kata disini, kalau dengan bajet yang ada tu kan, The Kenduri boleh jadikan majlis anda tu satu majlis yang istimewa. Tak ada cincai-cincai je buat walaupun bajet dia hanyalah RM5000.

Dengan bajet anda tu, The Kenduri mampu memberikan servis full pakej majlis (untuk segala jenis majlis) seperti pelamin, diasan dewan, baju persandingan, mak andam, photographer, PA System / DJ / Emcee , kompang , catering dan lain-lain perkhidmatan berkaitan majlis perkahwinan.

the_kenduri_

the_kenduri

the-kenduri

the-kenduri_wedding_planner

Bukan Sahaja Majlis Kenduri Kahwin

Selain dari menjadi wedding planner untuk majlis kenduri kahwin, The Kenduri juga mampu untuk organize event seperti, majlis berandoi, birthday party, majlis khatam al-Quran, open house, majlis bertunang, baby shower, house warming, conference, hi-tea, dan juga majlis makan malam.

Haaa dengan adanya kenduri, uncle dah tak payah nak pening fikir pasal nak organize apa-apa majlis ketika uncle travel, bagi je bajet dan apa yang uncle nak, uncle dah boleh travel sambil tulis blog dengan senang hati. 😉

Video Majlis Perkahwinan Yang Diadakan The Kenduri Yang Telah Uncle Terjah Tempoh Hari.

Info The Kenduri

Untuk maklumat lanjut atau tempahan boleh rujuk The Kenduri di FB Page The Kenduri, atau di Blog The Kenduri.

Atau boleh terus menerusi Whatsapp/Sms ; Mr. Zaim: 019 465 0774 atau melalui e-mail: marketing.thekenduri@gmail.com.

4,601 total views, 22 views today

Share
Comments
  1. D INAH CATERING
  2. Ira
  3. aswaleyla
  4. titan
  5. nikkhazami
  6. Anuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge