Minuman Tenaga Taurus™ Membantu Kekal Fokus Dengan Tugas Harian

Pernah dengar tak pasal Minuman Tenaga Taurus™?

Yezza! Pernah dengar dan pernah nampak kan ada jual Taurus™ energy drink ni kat 7 Eleven berdekatan.

Uncle pun sebenarnya baru je perasan pasal minuman tenaga Taurus™ ni ada jual kat 7 Eleven. Minggu lepas, diorang buat promo, RM1 per tin je. Tapi promo tu minggu lepas la hehe.

Dah tengah promo tu, uncle rembat la beberapa tin.

Sedap rasa minuman ni. Tak terlalu pekat masam, dan tak terlalu pahit. Rasa ngam-ngam sedap je rasa dia.



Minuman Tenaga Taurus™

taurus_energy_drink_malaysia_blogger

Jom minum Taurus™ Energy sebelum mulakan cabaran

Cek punya cek info mengenai Taurus™ ni di internet, minuman ni agak menaik juga untuk kategori minuman tenaga tambahan.

Minuman tenaga Taurus™ mampu menyerap pantas kedalam tubuh badan membantu mereka yang sibuk dengan tugas harian lebih fokus dengan tugasan.

Makna kata, kalau nak go extra miles dalam kerja harian, nak kekal fokus, minum la Taurus™. Sesuai diminum sebelum mulakan tugasan harian, dan sesuai juga minum sebelum travel.

Nota: Tak digalakkan untuk anda mengambil lebih dari 2 tin minuman Taurus™ sehari. Dan kalau anda ada masaalah jatung pun, tak dibenarkan untuk mengambil minuman ini ye!

Isi Kandungan Taurus Energy

Mengenai isu Halal atau tak minuman ni, tak perlu risau, minuman Taurus™ disahkan Halal oleh Jakim Malaysia dibawah nombor rujukkan, JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 004-06/2014.

Berikut adalah isi kandungan di dalam Taurus™ Energy yang mampu membantu meningkatkan responsif dan daya tumpuan pengambil.

  • Tenaga – 168 Kcal
  • Gula – 42 g
  • Lemak – 0 g
  • Taurina – 500 mg
  • Inositol – 50 mg
  • Kafein – 50 mg
  • Vitamin B3 – 15 mg
taurus_energy_drink_malaysia_blogger

Kalau dah lama baca blog uncle, mesti tau yang uncle selalu berulang dari Seremban ke KL kan? Uncle masih lagi stay di Seremban dengan family uncle dan kerap ulang alik dari Seremban ke Kuala Lumpur untuk urusan kerja. Dengan Taurus™ Energy, uncle percaya kerja sampai lewat malam pun inshaAllah tak ada hal punya 😉

Apa Yang Anda Perlukan Adalah Minuman Tenaga, Taurus

Checkout video yang uncle buat untuk Taurus Energy Drink ni;

Dengan Taurus™, anda pun mungkin boleh go extra miles seperti uncle.

Untuk maklumat lanjut untuk mengenai Taurus™ Energy Drink dan untuk promosi terkini, layari FB Page Taurus™ Energy Drink.

7eleven_taurus_energy_drink_special_promo

Promosi harga pengenalan minuman tenaga Taurus di 7 Eleven sehingga 5 December ini sahaja.

1,047 total views, 2 views today

Comments
  1. Ahmad
  2. aliem
  3. Daus Redscarz
  4. Rawlins GLAM
  5. ohcikgu
  6. Jarimanis
  7. Jarimanis
  8. Madura Bersatu
  9. Muhammad Khairuddin Lim
  10. LeYa
  11. Ira

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge