Matxi Corp Menembusi Pasaran Malaysia

Matxi Corp telah berusia 2 tahun. Pada yang belum mengenai nama Matxi Corp ini, mari uncle nak cerita sikit.

Berasal dari pusat kota Bien Hoa, wilayah Dong Nai, Vietnam, Matxi Corp telah ditubuhkan pada Julai 2017. Matxi adalah Sebagai sebuah syarikat yang mengkhususkan dalam menyediakan rangkaian produk kecantikan, penjagaan kesihatan berkualiti yang berasaskan dari semulajadi.

Sehingga kini, produk syarikat Matxi Corp telah tersedia di seluruh negara dan dieksport ke lima benua dengan lebih daripada 3,000 ejen berdaftar dan bilangan itu terus meningkat setiap hari.

Uncle dapat tahu yang Matxi Corp ini mempunyai visi membina produk kecantikkan dan penjagaan kesiatan utama menjadi rangkaian pengedar professional utama di lima benua. Sangat besar visi mereka.

Misi Matxi Corp pula untuk membangun bersama demi kestabilan kesihatan dan kewangan semua.

poyo kan? Haha gaya mesti ada.

Dan semboyan yang popular dikalangan semua egen Matxi adalah “You Deserve a Better Life” atau anda berhak mendapat kehidupan yang lebih baik menjadi tiang utama yang mengerakkan semua agen mereka bekerja keras sejak awal Matxi ditubuhkan. Jadi tak hairanlah yang majlis ulang tahun pun dibuat penuh gilang gemilang.

Sambutan Ulang Tahun ke-2 Penuh Gilang Gemilang

Baru-baru ini Matxi Corp telah menyambut ulang tahun ke-2 nya dengan penuh gilang gemilang. Sambutan ulang tahun ke-2 ini, Matxi Corp telah diadakan di KLCC, Kuala Lumpur.

Matxi S.G mengumumkan yang mereka kini bergabung selepas persetujuan pelaburan strategik di antara Matxi S.G dengan kumpulan Malaysia yang sekaligus menjadikan mereka Matxi Corp.

Persembahan pembukaan Sambutan Ulang Tahun ke-2 Matxi.
CEO Matxi Corp Vietnam, Mis Le Thi Hong Nhung hadir memeriahkan majlis.
Sambutan meriah ulang tahun ke-2 Matxi Corp. Antara tetamu kehormat yang hadir dalam majlis ini adalah; oleh Cik Nhung (Pengarah Matxi Corp Vietnam), Encik Kenny (Pengarah Matxi Corp Malaysia), Cik Jenny (Pengarah Matxi Corp USA), Cik Luck Kim (Pengarah Matxi Corp Korea) dan Encik Matthew James Morris (Pengarah Pembangunan Perniagaan MIIC Holdings Sdn Bhd).

Untuk pengetahuan korang, Matxi Corp menggunakan 10% keuntungan bulanan mereka dengan meringankan kesulitan dan beban beribu-ribu isi rumah di Vietnam. Mereka juga ada menjalankan Yayasan Amal Matxi yang memberi perlindungan sosial untuk kanak-kanak dan warga tua – Rumah Ah Nhien. Bagus kan?

Max Health – Produk Line Terbaruk Matxi Corp

Sempena dengan ulangtahun ke-2 juga, Matxi memperkenalkan produk kesihatan terbaru mereka iaitu Max Health. Produk buatan Malaysia ini telah mendapat pensijilan HACCP, ISO 9001, GMP (Good Manufacturing Practice) dan sesuai untuk vegetarian.

Melihat daripada kandungan Max Health, uncle nampak ia sangat menarik dan bagus untuk diamalkan.

Max Health, produk kesihatan yang dikeluarkan di Malaysia.

Di dalam kandungan utama Max Health adalah Tongkat Ali Physta yang membantu dlaam pelancaran darah, bagus untuk tenaga batin lelaki,

Selain itu ada juga Greenage Enzyme yang bagus untuk merangsang sistem imun, menguruskan arthritis, mengurangkan keradangan, memperbaiki kesihatan hati, dan melawan kanser.

Isomaltio-oligosaccharide yang ada didalam Max Health juga banyak digunakan sebagai sumber serat pemakanan. Ia adalah rantai karbohidrat yang tahan terhadap pencernaan, dan oleh itu rendah kalori.

Dan terdapat juga Mulberry Enzyme yang boleh mengurangkan tahap kolesterol, membantu mencegah penyakit hati berlemak, dan meningkatkan kawalan gula darah. Ia juga mengurangkan tekanan oksidatif, yang boleh mengurangkan risiko kanser.

Encik Matthew James Morries (Pengarah Pembangunan Perniagaan MIIC Holdings Sdn Bhd) menerangkan mengenai produk produk keluaran Matxi Corp.

Selain daripada Max Health, Matxi group juga ada produk line lain iaitu Max Skin Care, iaitu produk kosmetik, dan Max.1 iaitu produk kecantikkan.

Untuk maklumat lanjut mengenai Matxi Malaysia Sdn. Bhd. (1340975-W) korang boleh usya di Facebook: Matxicorp Malaysia, dan Instagram: @matxicorp 

#MATXICorp #YouDeserveABetterLife

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge