Masih Relevant Ke Blog ni?

Ada yang tanya kenapa masih ada ke orang baca blog?

Jawapan uncle senang je, kalau korang cari info korang google ke tak?

Hasil carian google akan keluar macam macam website temasuk blog. Jadi ya blog masih lagi relevant. Orang masih lagi cari info dan akan baca.

Jadi uncle pun masih lagi seorang yang suka berkongsi. Selagi ada orang baca blog uncle ni akan uncle terus tulis.

Pendek je blog kali ini. Cuma nak luahkan yang blog masih lagi diterima pakai. Cuma mungkin tak sepopular dulu.

Comments
  1. LeYa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge