Masa Terisi Dengan Membaca Blog Retis Official

Kelapangan masa yang uncle ada ketika traveling ke tempat kerja atau ke mana-mana sahaja terisi dengan membaca Blog Retis Official (BRO!).

Tersenyu, tergelak, terkejut, macam-macam la reaksi yang ter- ter- apabila baca blogretis.com ni.

Satu hari punya stress boleh hilang dengan baca satu artikel je, tu la ‘lempangan manja’ yang anda akan dapat kalau baca blogretis.

blogretis broframestone

sila abaikan tahap kecomelan pelakon Star Wars, Rey dan BB-8

Founder blogretis, tak lain dan tak bukan, Blogger dan Social Media Specialist Malaysia, Syukri Mohammad Nor a.k.a. Bro Framestone. Menurut bro, Blog Retis Official menghimpunkan kisah dan informasi terkini tentang blogger-blogger  dan social media influencer di Malaysia. Wow!

Bukan Blog Syok Sendiri

Hasil dari sokongan media, blogger, retis, Blog Retis sudah berusia setahun. Boleh kata tak syok sendiri la blog retis ni. Kalau syok sendiri, dua tiga bulan dah boleh kata bye-bye.

Uncle tengok dari tahap konsisten update, kekemasan blog, memang boleh nampak yang blog ini bukan blog yang sekadar melepaskan batuk di tangga. “Salut bro! Nice job. Kalau perlu team, saya nak volunteer! hehe.

Kenapa Kena Baca Blog Retis?

Ada banyak sebab kenapa nak kena baca blog retis. Salah satu sebab anda kena baca blog retis adalah, dengan membaca blog retis, anda akan kenal lebih ramai social media influencer yang ada di Malaysia. Bukan hanya kenal, anda boleh tau siapa mereka dengan lebih dekat.

Penulisan yang santai, straight to the point dan diselitkan humor menjadikan Blog Reris mesra pembaca.

Jadi apa tunggu lagi? Jadikan Blog Retis sebagai salah satu blog bacaan hiburan anda ketika stress, kesorangan, kebosanan, dan ketika kekeringan idea.

Follow juga akaun official instagram Blog Retis untuk update terkini.

blog retis instagram official

Berminat nak di kongsikan kisah anda kat blogretis? Setakan hashtag #BlogRetis kat post anda, dan mana tau kisah anda akan di viralkan di blogretis.com.

p.s: Ehemmm dah 2 kali cerita uncle masuk dalam blog retis, pergi baca cerita uncle kat sini:

By the way, terima kasih juga dengan Bro Framestone sebab banyak support Blog Uncle Zuan dari dulu sehingga hingga ke hari ini. Banyak juga komen, cadangan dan motiavasi bro telah berikan kepada uncle. Thanks so much bro!

Comments
  1. Vixalexa
  2. mrhanafi
  3. Ezad Skytech
  4. Noriza Rahman
  5. Shiqin Sunshine
  6. Oh pt3
  7. nila anggraini
  8. Raihanah Ahmad
  9. Bahrain
  10. Datin Tyka
  11. Bro Framestone
  12. siti hazreen
  13. anuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge