Manjakan Diri Di Anjung Jelita, Spa & Beauty Centre

Share

Opsss, artikel ini khas untuk kaum Hawa sahaja. Kaum Adam, boleh skip atau baca artikel ini untuk mengambil hati yang tersayang dengan menghantar mereka ke Anjung Jelita Spa & Beauty Centre sahaja.

anjung jelita spa beauty centre

Anjung Jelita Spa & Beauty Centre

Untuk kaum Hawa yang ingin manjakan diri dengan spa, Anjung Jelita Spa & Beauty Centre adalah jawapan anda. Maaf kaum Adam, anda hanya boleh hantar kesayangan anda untuk treatment, dan lepak di kedai makan sementara menunggu kesayangan anda habis treatement mereka.

Stress dengan kerja, rasa nak manjakan diri, rasa nak relax dan lari sebentar dari masaalah kerja dan sebagainya, tak dinafikan treatment di Spa dan Beauty Centre adalah salah satu solusinya.

Menarik Mengenai Anjung Jelita Spa & Beauty Centre

anjung jelita kajang

  1. Memfokuskan kepada 3R iaitu Relax, Revive dan Rejuvenate.
  2. Khas untuk wanita sahaja! Jadi wanita tak perlu risau berkenaan aurat dan sebagainya di sini.
  3. Lokasi yang strategik iaitu terletak berdekatan dengan Stesen KTM Kajang dan MRT Kajang dan berhadapan highway SILK.
  4. Ada pelbagai pakej dan promo ditawarkan seperti Pakej Birthday, Pakej Pengantin, Pakej VIP dan banyak lagi.
  5. Rekaan dalaman yang kemas dan tidak padat, bauan aromateraphy dan mainan musik yang tenang pasti membuatkan pelanggan relax.
  6. Setiap customer akan dilayan secara eksklusif dimana setiap customer akan dilayan didalam satu bilik sendiri. Jadi satu sesi, satu orang pelanggan sahaja. Rasa macam queen kan? Hehe.
  7. Turut disediakan surau.

anjung jelita beauty spa

Sekarang ni tengah cuti sekolah dan musim orang kahwin, antara promo yang sedang giat dijalankan oleh pihaj Anjung Jelita adalah;

Promo Pakej Pengantin:

  • Pakej A: 24k Gold Relaxing Facial + Flower Bath
  • Pakej B: Sauna + Full Body Scrub + Flower & Milk Bath
  • Pakej C: Sauna + Fullbody Lulur + Fullbody Mask + Hydrotherapy.

Selain itu untuk mereka yang ingin mendapatkan rawatan muka pun boleh dapatkan di Anjung Jelita Spa & Beauty Centre. Layanan yang baik dengan harga yang berpatutan.

Anjung Jelita Spa & Beauty Centre

Untuk tempahan slot dan maklumat lanjut mengenai pakej yang ada di Anjung Jelita Spa & Beauty Centre, hubungi Miss Bella di talian +6012 385 4412 atau oleh terus WhatsApp beliau.

Dibuka setiap hari dari jam 10.30 pagi hingga 6.30 petang. Apa lagi? Bawa ibu, kakak, adik perempuan bermanja di Anjung Jelita Spa & Beauty Centre.

133 total views, 1 views today

Share
Comments
  1. Raihanah
  2. Anuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge