Lokasi Kedai Repair iPhone Di KL Yang Perlu Anda Tahu

Share

Biasanya kalau handphone rosak je, hantar balik ke kedai yang kita beli phone tu. Dan end up kos nak repair dah macam nak beli baru. Dah la kena tunggu lebih seminggu baru nak siap.

Fuhhh bayangkan seminggu tanpa phone kesayangan kita.

Ya, tak dinafikan juga yang ada banyak tempat repair phone yang bagus dan harga yang berpatutan pada hari ini. Tapi sebagus mana kualiti repair iPhone tu?

iPro Ampang – Kedai Repair iPhone KL

Bagi yang tinggal di area KL terutamnya berdekatan dengan Ampang, boleh hantar phone anda ke iPro Ampang untuk dapatkan servis pantas, professional dengan harga yang berpatutan.

Banyak juga testimoni yang uncle nampak kat FB page iPro Ampang ni. Review rating pun tinggi kat FB page iPro Ampang iaitu dengan rating 4.9 daripada 5. Rating tu bukan daripada beberapa orang je, setakat yang uncle tengok, rating ini adalah daripada 120 orang. Ramai tu.

repair phone masuk air

ipro ampang review

iphone specialist kl

repair iphone kl

iphone servis murah kl

iphone android repair ampang

Hasil dari beberapa review yang uncle baca, boleh disimpulkan yang iPro mementingkan kualiti dan kepantasan dalam servis gedget pelanggan terutamanya iPhone. Walaupun dapat disiapkan dengan cepat, staff iPro tak mampu memberi servis tambahan dengan melayan pelanggan dengan ramah dan tak lokek dengan tips penjagaan iPhone.

Selain itu juga, iPro menawarkan waranti untuk alat ganti original antara 90 hingga 180 hari. Kalau masih dalam tempoh waranty, bawa je gadget anda ke iPro untuk mereka lihat dan baiki semula apa yang tak kena.

Bukan setakat tukar skreen telefon yang sudah retak seribu, iPro juga boleh servis untuk tukar bateri, servis telefon yang dah masuk air, screen hang, masaalah power button tak berfungsi dengan baik, masaalah bateri tak charging dan banyak lagi.

iPro Studio Ampang

Ada problem mengenai gadgets seperti iPhone dan Android, boleh la ke iPro Ampang melalui alamat dibawah, atau hubungi mereka di Facebook @Iphonerepairkliproampang atau WhatsApp / 014 500 0085 untuk konsultasi.

ipro ampang

Waze / Google Map : IPRO Ampang

Alamat: No 8, 1st floor, Jalan 1/67B off Jalan Mengkudu, 68000 Ampang, Selangor.

Waktu Operasi: 7 hari seminggu. Sabtu-Khamis: 10.00AM – 10.00PM, Jumaat: 4PM-10PM.

Instagram: @ipro_ampang
Website: www.iproampang.my 

960 total views, 21 views today

Share
Comments
  1. Khir Khalid
  2. Sue
  3. titan
  4. Pisyek
  5. MIgha
  6. nikkhazami
  7. anuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge