Lembabkan Kulit Kering Wajah Dengan Herlysa Face Mist

Share

Travel, muka kering, kulit berminyak. Memang perkara yang biasanya berlaku. Leceh juga setiap kali travel nak bawa kit untuk membersih dan melembabkan kulit kering pada wajah.

Uncle memang aktif melayan layan instagram, sekali uncle ternampak produk yang baru sahaja di pasaran keluaran Herlysa Vegan, iaitu Herlysa Hydrating Face Mist keluar di feed uncle.

Herlysa Face Mist

Cari-cari maklumat di blog dan website, tertarik untuk cuba produk ini sebab produk Herlysa Face Mist ini mengandungi Aloe Vera, Vitamin E, Witch Hazel dan Glycerin. Kandungan-kandungan ini membantu dalam melembabkan kulit wajah dan sekaligus berfungsi sebagai moisturizer.

Pada yang kulit sensetive, tak perlu risau sebab produk ini selamat dan sesuai untuk mereka yang kulit kering, sensetif dan berminyak (macam uncle haha).

My new travel essentials, Herlysa’s Face Mist. Aromatherapy to reduce sleepy and stress. #herlysavegan #skincare #inilahrahsianya

A post shared by Muhammad Syazwan Norhalik (@unclezuan11) on

 

Bagusnya pasal produk ini juga adalah saiznya yang kecil menjadikkan Herlysa Face Mist travel essential terbaru uncle. Nak ke mana je sekarang ni mesti ada dalam beg satu botol Herlysa Hydrating Face Mist ni.

Mengandungai Ekstak Dari Buah Tin

Tahu tak yang tak banyak produk di pasaran menggunakan ektrak buah tin? Sayang sebab buah Tin ni istimewa kerana mengandungi flavonoids dan mineral. Dan kandungan utama  dalam Herlysa Hydrating Face Mist adlaah buah Tin.

Ektrak buah tin, membantu mempercepatkan proses pencerahan kulit bagi mereka yang mempunyai masaalah tona kulit tak sekata. Jadi efek kulit gelap selepas travel bukan lagi masaalah jangka masa panjang untuk kaki traveller macam uncle hehe.

herlysa-de-figures-hydrating-mist

Berminat? Boleh order terus dengan Bella di Whatsapp.

Mengenai Herlysa Vegan

Jenama Herlysa Vegan masih lagi baru dalam kategori produk kecantikkan. Herlysa memfokuskan kepada membantu mereka yang mengalami masaalah kulit jerawat, jeragat, pori-pori terbuka, kusam dan tidak sekata.

Jenama ini merupakan produk rawatan kulit buatan Malaysia yang menggunakan bahan organik seprti Apple Stem Cell, Argan Oil, Aloe Vera, Licorice, dan Witch’ Hazel.

Anda boleh cuba produk Herlysa Vegan tanpa was-was kerana telah mendapat kelulusan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan mendapat pengiktirafan GMP (Good Manufacturing Practice).

 

Jom dapatkan Herlysa Face Mist  pada harga pengenalan iaitu RM40 sahaja.

Berminat? Order sekarang dengan Bella melalui WhatsApp sebelum uncle tambah lagi satu order sebab produk ni memang bagus dan laku keras.

1,270 total views, 9 views today

Share
Comments
  1. Ira
  2. Sani
  3. nila anggraini
  4. raihanah
  5. mamapipie
  6. Noriza Rahman
  7. titan
  8. ira
  9. mrhanafi
  10. siti hazreen
  11. Uyul Rosli
  12. Farah Alina
  13. Farah Alina
  14. anuar
  15. Wan Zawawi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge