Lembabkan Kulit Kering Wajah Dengan Herlysa Face Mist

Share

Travel, muka kering. Memang perkara biasa berlaku. Leceh juga setiap kali travel nak bawa kit untuk membersih dan melembabkan kulit kering pada wajah. Sekali uncle ternampak produk yang baru sahaja di pasaran keluaran Herlysa Vegan, iaitu Herlysa Face Mist.

Herlysa Face Mist

Tertarik untuk cuba sabab produk Herlysa Face Mist ini mengandungi Aloe Vera, Vitamin E, Witch Hazel dan Glycerin. Kandungan-kandungan ini meembantu dalam melembabkan kulit wajah dan sekaligus berfungsi sebagai moisturizer.

Risau kulit sensetive? Produk ini selamat dan sesuai untuk mereka yang kulit kering, sensetif dan berminyak (macam uncle haha).

My new travel essentials, Herlysa’s Face Mist. Aromatherapy to reduce sleepy and stress. #herlysavegan #skincare #inilahrahsianya

A post shared by Muhammad Syazwan Norhalik (@unclezuan11) on

 

Saiz yang kecil menjadikkan Herlysa Face Mist travel essential terbaru uncle. Nak ke mana je sekarang ni mesti ada dalam beg satu botol kecil face mist ni.

Mengandungai Ekstak Dari Buah Tin

Buah Tin yang mengandungi flavonoids dan mineral adalah antara kandungan utama yang terdapat di dalam Herlysa Face Mist. Ektrak buah tin, membantu mempercepatkan proses pencerahan kulit bagi mereka yang mempunyai masaalah tona kulit tak sekata.

Jadi efek kulit gelap selepas travel bukan lagi masaalah jangka masa panjang untuk kaki traveller macam uncle hehe.

Jom dapatkan Herlysa Face Mist  pada harga pengenalan iaitu RM40 sahaja. Order sekarang sebelum uncle tambah lagi satu order.

777 total views, 13 views today

Share
Comments
  1. Ira
  2. Sani
  3. nila anggraini
  4. raihanah
  5. mamapipie
  6. Noriza Rahman
  7. titan
  8. ira
  9. mrhanafi
  10. siti hazreen
  11. Uyul Rosli
  12. Farah Alina
  13. Farah Alina
  14. anuar
  15. Wan Zawawi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge