Layan Kuih Simpul Ikan Bilis Sambil Tengok Movie

Share

Selain daripada travel, uncle dan wife suka tengok movie. Kami selalu movie dates. Pada uncle, salah satu cara terbaik memelihara hubungan perkahwinan adalah dengan melakukan aktiviti yang anda dan pasangan anda suka bersama-sama. Lagi kerap buat lagi bagus, lagi akrab gitu.

Untuk entri ini, uncle nak promote Kuih Simpul Ikan Bilis yang dibuat daripada kulit popia. Ada yang panggil kuih simpul la, kuih popia la, tapi yang penting, trademark kuih simpul ni, ia kecil, rangup dan sedap.

Ehhh, kenapa tiba-tiba promote pasal kuih simpul? Haaa sebab kami suka makan kuih simpul waktu tengok movie. Sampai tak sedar kuih simpul habis dulu sebelum movie hehe.

kuih simpul ikan bilis

Kuih Simpul Ikan Bilis

Berapa harga Kuih Simpul Ikan Bilis ni?

Didatangkan dengan 3 packaging;

  • 1 KG – RM37
  • 500g – RM20
  • 300g – RM15

Haaa murah kan? Sesuai untuk makan-makan sambil tengok movie, tengok drama, makan petang, untuk tetamu datang, untuk hari raya, untuk open house dan macam-macam lagi. Kalau disimpan didalam bekas yang kedap udara, boleh tahan lama lagi.

Macam mana nak order?

Untuk sekarang boleh order melalui FB page uncle, ataupun boleh WhatsApp di sini untuk tempahan Kuih Simpul Ikan Bilis.

Jom order, sekali try, mesti nak lagi.

1,095 total views, 3 views today

Share
Comments
  1. Xplorasi Destinasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge