Kopi Hijau Alana Tampil Dengan Packaging Baru Yang Ekslusif

Share

Kopi Hijau. Banyak kali uncle baca dan dengar pasal Kopi Hijau ni sampai la uncle terjumpa post di social media mengenai Kopi Hijau Alana dan mengambil langkah kanan untuk mencubanya.

Ye la, benda dah banyak orang cerita, sampai masuk media seperti Radio Era (sponsor segmen Sketsa Johara), rancangan TV Al-Hijrah dan Surat Khabar, tapi masih tak cuba rasa macam ketinggalan je kan?

pek-kopi-hijau-alana

Royal Coffee – Kopi Hijau Alana –  Tampil dengan pek eksklusif.

Pandangan pertama uncle adalah pada packaging dia. Uncle kadang kala senang kalah dengan packaging. Kadang sebab packaging cantik je, uncle beli sesuatu makanan atau barangan tu tanpa selidik isi-nya terlebih dahulu. Sebab uncle percaya yang pek yang bagus, mesti isinya bagus juga.

Dan uncle tepat, sebab Kopi Hijau Alana ni bukan jenis kopi biasa-biasa je yang hanya sedap pada rasa, tapi tidak pada khasiat. Antara isi kandungan di dalam Kopi Hijau Alana ini adalah;

Kopi Hijau

Kopi Hijau ni adalah biji kopi yang masih belum dipanggang. Jadi specialnya, ia mengandungi asam klorogenet berbanding biji kopi yang telah dipanggang. Asam klorogenet ini membantu meningkatkan kadar metabolisma badan yang membantu bagi menurunkan berat badan.

Chia Seed

Chia Seed adalah sejenis biji-bijian tanaman organik yang banyak tumbuh di padang pasir. Keistimewaan Chia Seed ini adalah ia dapat menurunkan berat badan, menurunkan kolestrol, bertindak sebagai anti diabetis, dan pencegah kanser.  Uncle dah try Kopi Hijau Alana ni pun baru tau pasal ni.

Habbatus Sauda

Habbatus Sauda, makanan sunnah yang dicampur di dalam Kopi Hijau Alana bertindak sebagai penghancur batu karang, melancarkan haid, masalah asma & jerawat dan pembekal tenaga kepada pengambilnya.

Kalau diteliti daripada isi kandungan yang terdapat di dalam Kopi Hijau Alana ini, Kopi Hijau Alana sesuai untuk mereka yang ingin diet secara sihat. Jadi tak hairanlah yang Kopi Hijau Alana telah terjual lebih 400,000 kotak sehingga hari ini!

Ikut bacaan uncle, waktu pengambilan Kopi Hijau Alana paling sesuai adalah waktu pagi ketika sarapan dan pada waktu malam selepas makan malam. Dan pastikan selepas minum secawan Kopi Hijau Alana, banyakkan minum air kosong untuk mempercepatkan efek.

Satu kotak Kopi Hijau Alana dijual pada harga RM42.90 (semenanjung) dan RM 52.90 (Sabah & Sarawak) yang mana untuk satu kotak ada 15 sachets (20mg). Untuk tempahan atau berminat untuk jadi pengedar, hubungi Ika (6018 355 7010) atau Ema (6018 236 6332).

Untuk maklumat lanjut mengenai Kopi Hijau Alana boleh dapat di;

Kopi Hijau Alana, ‘Lebih Kopi, Lebih Rasa’

4,054 total views, 12 views today

Share
Comments
  1. nila anggraini
  2. Raihanah
  3. Thenewsia
  4. Ira
  5. nikkhazami
  6. Bahrain
  7. Ina Ainaa Kamarudin
  8. anuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge