Konsert Jom Tonton di The Curve

Jom lapangkan masa anda ke Konsert Jom Tonton yang akan berlangsung di The Curve Mutiara Damansara pada 22 April ini. Pelbagai aktiviti menarik dan pelbagai bazar akan dibuka pada seawal 10 pagi dan acara klimaks iaitu konsert Jom Tonton akan berlangsung bermula 8 malam.

Haha simpan dulu keterujaan anda tu. Sebab uncle belum cerita lagi mengenai siapa selebrity yang akan turut serta meriahkan Konsert Jom Tonton.

Tadaaaa

#Queenoftonton @datoserivida di Sidang Media #GoldenAwards2017. #tontonMacamVIP

A post shared by tontonMY (@tontonmy) on

Dato’ Seri Vida akan menjadi Queen of Tonton sepanjang konsert berlangsung. Tidak kurang daripada itu, ambassador Tonton juga akan memeriahkan hari anda iaitu Ayda Jebat, Redza Rosli dan Thomas Jack.

Pada sebelah malam bermula 8 malam, anda akan dapat melihat persembahan konsert yang akan dipersembahkan oleh artis tempatan iaitu, Elecoldxhot, Sufian Suhaimi,Kaka Azraff, Wany Hasrita, Ning Baizura, Bunkface, Ara Johari, Azlan & The Typewriter, Forteen, Juzzthin & ABON, Dr. Soo Wincci, Orange Tan, Jieying Tha, Elecoldxhot, Sofia Merican, Alvin Chong dan Waris!

Ya! Ada 17 artis yang akan memberi persembahan pada malam tersebut.

Jauh nak ke The Curve? Tak perlu risau, anda juga boleh stream secara live di tonton.com.my ataupun boleh stream melalui applikasi Tonton.

 7,082 total views,  1 views today

Comments
  1. Mawardi Yunus
  2. Ainul
  3. mrhanafi
  4. anuar
  5. Noriza Abdul Rahman
  6. zik
    • Uncle Zuan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge