Koleksi Gambar Pokemon Ditangkap di 11 Lokasi Yang Berbeza

Share

Nak tangkap semua Pokemon yang ada di dalam game Pokemon Go yang suatu perkara bukan mudah. Kena banyak bergerak. Kena banyak travel dari satu tempat ke satu tempat. Kalau tak banyak bergerak dan tak banyak travel, tapi sukses sebagai Pokemon Master, ‘something wrong‘ la tu hehe…

Sepanjang uncle main game Pokemon Go, uncle banyak bergerak. Banyak travel short distance. Jangan salah faham, uncle bukan travel satu tempat ke satu tempat bukan semata-mata untuk tangkap Pokemon. Cuma kebetulan uncle ada kerja or ada di sana, so alang-alang tu cari Pokemon la kan hehe..

Untuk entri ini uncle nak kongsi koleksi gambar-gambar Pokemon yang uncle tangkap sendiri menggunakan phone uncle. Walaupun tak cantik mana, pada uncle, ia adalah satu koleksi yang membanggakan hehehe..

Oh ya, uncle letak sekali nama pokemon dan lokasi uncle tangkap gambar Pokemon tu. Mana tau lepasni kalau anda ke lokasi lokasi berkenaan, boleh tau Pokemon apa anda boleh tangkap di sana. 😉

squirtle pokemon go taman tasik seremban

Nama Pokemon: Squirtle
Lokasi Ditangkap: Taman Tasik Seremban

pokemon go kadabra palm mall seremban

Nama Pokemon: Kadabra
Lokasi Ditangkap: Palm Mall Seremban

machop pokemon go klcc

Nama Pokemon: Machop
Lokasi Ditangkap: KLCC






scyther pokemon go klcc park

Nama Pokemon: Scyther
Lokasi Ditangkap: KLCC Park

venonat lrt masjid jamek pokemon go

Nama Pokemon: Venonat
Lokasi Ditangkap: LRT Masjid Jamek

pinsir pokemon go taman jaya

Nama Pokemon: Pinsir
Lokasi Ditangkap: Taman Jaya, Petaling Jaya

ekans pasar seni pokemon go

Nama Pokemon: Ekans
Lokasi Ditangkap: Pasar Seni

pokemon go magikarp lrt pasar seni

Nama Pokemon: Magikarp
Lokasi Ditangkap: LRT Pasar Seni

eevee menara maybank pokemon go

Nama Pokemon: Eevee
Lokasi Ditangkap: Menara Maybank KL

charmender dataran merdeka pokemon g

Nama Pokemon: Charmender
Lokasi Ditangkap: Dataran Merdeka

pokemon go bus puduraya vileplume

Nama Pokemon: Vileplume
Lokasi Ditangkap: Puduraya

Baik, walaupun hanya 11 je lokasi. Ia tak bermakna tak banyak Pokemon yang uncle dah tangkap. Ini adalah hanya part pertama dari koleksi gambar Pokemon yang telah uncle tangkap yang uncle kongsikan untuk entri kali ini. Ada banyak lagi gambar menarik yang akan uncle kongsikan pada entri akan datang. Jadi nantikan ya 😉

11,336 total views, 3 views today

Share
Comments
  1. Introducer maybank
  2. reezluv
    • Uncle Zuan
  3. seri nian
  4. Ilmu percuma
  5. Ikhwan
  6. sabree hussin
  7. Scha Nazri
  8. nila anggraini
  9. pha is
  10. siti hazreen
  11. Muhammad Khairuddin Lim
  12. suri
  13. Bro Framestone
  14. Ina Ainaa Kamarudin
    • Uncle Zuan
      • Trafalgar D. "Fire" Law
  15. sensasi2020
  16. anuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge