Khasiat Nia Ultimate Juice dan Nia Vera

Share

Dengan rutin jadual kerja yang semakin hari semakin padat, nak jaga kesihatan memang susah. Mana taknya, nak makan apa pun main sebat je. Kadang bila dah plan baik punya aktiviti pada hujung minggu, tapi akhir terbantut plan tersebut sebab badan makin lesu.

Fuhhh spoil mood nak bercuti kan?

Kadang plan nak travel atau buat apa-apa aktiviti hujung minggu bagi hilangkan stress terbantut sebab badan jadi lesu, fokus mula hilang, dan asyik terfikir akan katil yang memanggil-manggil kita baring di atasnya. Haha.

Syukran, uncle telah diperkenalkan dengan produk kesihatan Nia Ultimate Juice dan Nia Vera yang baik untuk kesihatan tubuh badan oleh founder Nia Amira Health & Beauty yang base kedainya di Seremban 2.

Nia Ultimate Juice dan Nia Vera

Abaikan muka model super terlajak laris tu…

Nia Ultimate Juice

Nia Ultimate Juice dan Nia Vera

Nia Ultimate Juice adalah minuman campuran botani yang mengandungi bahan asas Vitamin B17 dan Antioksidan yang baik untuk kesihatan tubuh badan kita dan dikatakan baik untuk pencegahan kanser. Jus minuman kesihatan ini mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) sesuai untuk diamalkan pengambilanya oleh semua lapisan umur.

Khasiat yang terdapat didalam jus ini dirumus dari 12 jenis buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan yang kaya dengan khasiat yang berupaya mencegah pelbagai jenis penyakit seperti kanser payu dara, kanser servik, kanser hidung, serangan sakit jantung dan strok, mengawal kolestrol dan darah tinggi, menyeimbangkan sistem kelenjar dan melambatkan proses penuaan.

Cara pengambilan produk Nia Ultimate Juice:

Goncang botol terlebih dahulu sebelum menggunakannya. Ambil 2 sudu (20ml) diambil 2 kali sehari sebelum makan. Dan nak lagi sedap rasa Nia Ultimate Juice ni, boleh dicampur dengan jus buah-buahan.

Dengan isipadu kandungan 1000ml, Nia Ultimate Juice dijual pada hanya RM120 sebotol.

Nia Vera

Nia Vera

Nia Vera adalah jus minuman kesihatan campuran aloe vera, kurma ajwa, dan madu yang baik untuk mengekalkan kesihatan sistem penghadaman dan memperbaiki kesihatan kita secara keseluruhannya.

Dengan mengandungi kurma ajwa yang kaya dengan kandungan serat yang tinggi, dan aloe vera yang mampu menyeimbangan pH optimum dalam usus, Jus Nia Vera ini membantu dalam proses penyerapan nutrien kedalam usus dan memudahkan proses penghadaman sekaligus membersihkan sistem pencernaan dan mencegah masaalah sembelit.

Cara pengambilan Produk Nia Vera:

Goncang botol terlebih dahulu sebelum digunakan. Ambil 3 sudu (30ml), 2 kali sehari sebelum makan.

Dengan isipadu 1000ml, Nia Vera dijual pada harga RM110 sebotol.

 

Menarik kan khasiat yang ada pada kedua-dua produk ini? Harini macam-macam penyakit merbahaya ada, dan macam-macam jenis penawar sudah ditemui. Pengambilan produk seperti ini mungkin tak boleh bagi guarantee 100% bekersan, tapi kita iktihar dengan mengambilnya, dan banyakkan bertawakal dan berdoa dengan segala ketentuanNYA.

Jadi pada yang berminat tu, boleh la dapatkan produk keluaran Nia amira Health & Beauty.

Outlet: No 181. Jalan S2 B22, Pusat Dagangan Seremban 2, Seremban Neg Sembilan

Call / WhatsApp: 0193709002

Instagram: @niaamirajuice

686 total views, 2 views today

Share
Comments
  1. Khairul Zamri
  2. Noriza Rahman
  3. anuar
  4. deq noor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge