Jom Sertai cabaran #ShopeeSharkMY Dan Menangi Cash RM2,000!

Share

Beberapa hari ini agak trending #ShopeeSharkMY video challenge di media social. Tak dinafikan yang ramai kawan uncle yang turut serta dan memang power video-video mereka. Ada yang buat dalam secara solo, ada yang berdua dan ada yang berkumpulan. Macam-macam ragam ada, ada yang siap tukar tukar baju dan ada yang siap pakai topeng lagi. Tak kering gusi uncle menonton semua video yang mereka upload.

Uncle pun rasa tak sedap kalau tak join cabaran ini. Tapi uncle nak kongsi dahulu mengenai cabaran video #ShopeeSharkMY ni kepada anda sebelum uncle buat video uncle untuk menang cash RM2,000. Yup! Uncle pun nak menang RM2,000 juga. Boleh la guna duit tu untuk pergi travel. Hehe.

Macam Mana Nak Join Cabaran #ShopeeSharkMY

  1. Like @shopee_my on Instagram dan Shopee Malaysia Facebook Fanpage.
  2. Tengok Shopee’s TV Commercial dan download lagu original ShopeeSharkMY di sini: http://www.shopee.com.my/shopeesharksong.
  3. Rekod video cabaran ShopeeSharkMY Dance bersama keluarga dan kawan.
  4. Upload video tersebut di Facebook atau Instagram atau keduanya dengan hashtag #ShopeeSharkMY (pastikan akaun anda disetkan kepada Public).

Mudah kan cara nak join cabaran ini. Like, Tengok, Rekod dan Upload sahaja. Baik, dah tau macam mana nak join, mesti nak tau hadiah kan? Kan?? Kan???

Hadiah Cabaran video #ShoppeSharkMY Dance

Dipecahkan kepada 2 kategori besar iaitu;

3x Grand Prizes:

  • Best Dance Award: RM2,000 cash
  • Best Dressed Award: RM2,000 cash
  • Biggest Team Dance Award : RM2,000 cash

5x Weekly prizes:

  • Shopee Merchandise + RM100 Shopee Vouchers.

Lumayan kan? RM2,000 untuk 3 pemenang utama, dan ada voucher lagi untuk pemenang mingguan. Tak hairanlah jika ramai yang join dance challenge ni termasuk beberapa instafamous dan blogger yang popular juga.

Cabaran ini berlangsung dari 16 August 2018 sehingga 9 September 2018. Jadi tunggu apa lagi? Cepat hafal step yang Shopee Shark Song dan upload video anda yang paling creative. Mana tahu ia adalah rezeki anda untuk menang RM2,000!

Untuk maklumat lanjut mengenai cabaran ini, boleh dapatkan di sini atau boleh layari di social media Shopee Malaysia. Upload video #ShopeeSharkMY anda dan tag uncle di social media supaya uncle boleh tengok video anda. 😉

984 total views, 9 views today

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge