IZmobile Bukit Mahkota Bangi – Smartphone Repair

Share

Smartphone rosak! Tak nak tukar baru? Nak repair ASAP! Nak siap dalam 30 minit!

Uncle nak kongsi kepada meraka yang nak repair smartphone yang tinggal di area Bangi, Bukit Mahkota, Semenyih, Kajang, Sepang, Beranang dan Nilai terutamanya. Tak kisah la smartphone anda model iPhone, Samsung, Vivo, Oppo, Xiaomi, ZTE, bawa ke Izmobile Bukit Mahkota, dan mereka boleh bantu anda untuk repairnya.

Segala masalah smartphone daripada LDC pecah, bateri kembung, phone tak boleh on, masalah software tak stable, masalah motherboard boleh hantar ke IZmobile untuk repair face2face.

IZmobile Bukit Mahkota Bangi – Smartphone Repair

iz mobile bukit mahkota repair smartphone

Uncle memang suka cari info mengenai tempat repair smartphone, ye la, nanti dah rosak tak perlu nak cari lagi tempat repair smartphone sebab dah ada info mengenainya.

iphone 6 repair smartphone izmobile nilai

Haritu uncle punya speaker iPhone 6 tak berfungsi dengan baik. Kebetulan memang ada kat area Nilai waktu tu. Terus bawa ke IZmobile untuk merawat iPhone uncle.

IZMobile tak jauh pun dari tempat tinggal uncle. Nak ke sini pun senang, nak lagi senang WAZE je ‘IZMobile Bukit Mahkota’.

Walaupun uncle lihat IZMobile masih baru, selepas uncle baca testimoni-testimoni, dan lihat gambar-gambar customer yang berpuas hati dengan servis yang diberikan, uncle cadangkan IZMobile sebagai salah satu tempat repair smartphone yang bagus yang anda boleh hantar smartphone anda untuk repair terutamanya jika anda tinggal di area Nilai.

izmobile tempat repair smartphone area nilai

IZmobile tempat repair smartphone area Nilai.

Hari ini ada banyak tempat repair smartphone, tetapi setiap satunya mesti ada kelebihan tersendiri kan? Di IZMobile Bukit Mahkota;

  • Mereka mampu repair smartphone hanya dalam 15-30minit (bergantung kepada jenis kerosakkan).
  • IZMobile memberikan servis berkonsepkan repair face-to-face.
  • Kawasan kedai yg selesa dan mempunyai aircond.
  • Anda tak perlu risau mengenai sparepart original kena curi atau ditukar sebab repair face-to-face.
  • Ada jaminan bateri original daripada IZMobile.
  • Warranty 30 hari – 180 hari untuk barang yang ditukar.
  • Anda juga boleh set appointment awal melalui whatsapp: 018-774 4740.

Uncle kongsikan juga beberapa gambar masaalah smartphone yang berjaya di-repair team IZMobile.

repair smartphone nilai model oppo

Smartphone model Oppo F1 mengalami kerosakkan LCD tidak berfungsi selepas terjatuh. Jadi IZMobile tukar baru LCD dalam 30 minit.

iphone 7 repair smartphone nilai face to face

Back kamera iPhone 7 tak berfungsi selepas jatuh. Dalam 30 minit, camera baru ditukar.

bateri xiaomi kembung repair smartphone nilai

Xiaomi Redmi Note 4x mengalami masaalah bateri kembung, dan akibatnya screen jadi retak.
Customer hantar ke IZMobile, dan terus tukar bateri baru dan LCD baru.

zte model repair smartphone nilai

Haaaa jangan terkejut kalau uncle katakan yang model ZTE pun IZmobile boleh repair. ZTE BLADE S6 customer rosak screen, dan mereka ada spartpart untuk model ini.

izmobile nilai smartphone repair

Nak kongsi juga, IZMobile akan tukar glass LCD anda jika LCD anda masih ok dan cuma glass je yang rosak. Jadi kos repair tu lagi murah.

Ketika uncle tulis entri ini, ada special promo di FB Izmobile Bukit Mahkota Bangi – Smartphone Repair. Boleh usya di FB page IZmobile sebab ada promo sales baik punya sempena pembukaan mereka.

Save post uncle ini untuk jadikan sebagai rujukkan anda sekiranya anda ada masaalah smartphone dan perlu repairnya dalam kadar yang segera.

IZMOBILE BUKIT MAHKOTA BANGI
(Smartphone Repair & Accessories)

No. 28G Jalan Bukit Mahkota 2/1
Seksyen 2 Bandar Bukit Mahkota .
43000 Kajang.
Selangor.
Landmark : Area Kedai Mamak Asik Maju

Operation Hours : 10am-10pm
018-774 4740 (Admin)
Whatsapp : http://izmobile.wasap.my

1,020 total views, 15 views today

Share
Comments
  1. LeYa
  2. titan
  3. nila anggraini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge