iPro Kangar – Kedai Repair iPhone #1 Di Perlis

Share

Kalau anda perasan, harini kedai servis telefon pintar tumbuh bagai cendawan. Banyak sangat kedai repair telefon ni sampai pening nak pilih mana satu yang  boleh berikan servis yang terbaik pada harga yang tak cekik darah.

Dan uncle bukan ceritakan mengenai kedai repair telefon sahaja, uncle sebenarnya lebih tertuju kepada kedai repair iPhone yang mana kalau anda tahu la kan, hanya ada 1 yang betul-betul dari Apple yang ada di Times Square yang anda pasti boleh teka berapa caj repair yang bakal dikenakan pada anda.

Dalam zaman yang perlu berjimat cermat ni, nak repair gadjet pun kena jimat wo. Tak larat nak rosak-repair-rosak-repair dan akhir sekali kena terpaksa beli baru.

iPro Kangar – Kedai Repair iPhone

Berita baik kepada mereka yang tinggal di sekitar Kangar, ada kedai repair iPhone yang bagus dan uncle sangat rekomen kepada anda berdasarkan testimoni dan rekomen dari ramai pihak.

Rujuk di fb page iPro Kangar untuk baca mengenai rating dan testimoni serta komen daripada pelanggan iPro Kangar. 

ipro kangar

Masaalah skreen retak yang biasa berlaku kepada pengguna iPhone.

  • Skrin iPhone retak?
  • Skrin iPhone tidak respon?
  • Paparan skrin bergerak sendiri?
  • Paparan skrin tidak cun?
  • Masalah speaker?
  • Masalah caj bateri iPhone?
  • Gambar kamera tak cun?

Ada masaalah macam ni, hantar je ke iPro Kangar. Servis dibuat face-to-face! Jadi tak perlu risau la kalau ada benda lain diorang buat kat iPhone anda, dan tak perlu risau mengenai data dicuri dan sebagainya lagi.

ipro kangar repair iphone

Servis repair telefon face-to-face adalah servis yang on demand hari ini. Jadi tak perlu risau la kalau risau barang ditukar tak ori dan sebagainya. Dan paling penting juga, iPhone siap servis dalam kurang 30 minit!

iPro Kangar

Pelanggan iPro Kangar bukan hanya datang dari sekitar Kangar, tetapi ada juga dari Arau, malah terdapat ada pelanggan dari Kedah seperti dari Kodiang, Jitra.

iPro Kangar

Senyuman pelanggan yang menunjukkan tahap puas hati dengan servis yang diberikan iPro Kangar.

iPro Kangar

iPro Kangar memberikan jaminan selama 3 bulan untuk servis yand diberikan kepada pelanggan.

Akhir sekali, kalau waktu uncle belajar di Arau, Perlis dulu uncle dah pakai iPhone, boleh la hantar repair kat sini. Ni dah habis belajar dan kerja pula di KL, memang susah la nak ke Kangar untuk repair iPhone uncle. Adeh!

Alamat Kedai iPro Kangar:

IProKangar – Gadget Fix,
No 8 Tingkat 1, Jalan Sena Indah 1,
01000 Kangar, Perlis.

Contact:  016-634 6001

Jadi orang utara, ada masaalah iPhone? Dapatkan khidmat iPro Kangar!




1,105 total views, 3 views today

Share
Comments
  1. Noriza Rahman
  2. mar
  3. mrhanafi
  4. anuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge