Hello hello?

Hello hello?

Banyak pulak sawang kat sini. Mana cicakman bila saat diperlukan?

Dah lama sangat tak update di sini. Aku tanya apa khabar?

Laptop lama sudah malas di perbaiki, kalau dibaiki pun rosak juga kan?

Jadi den beli yang baru. Bila baru harap mood pun baru dan segar, tapi updatenya mana?

 

Hello hello?

Sudah lama tak den temu, perlukah den introduce diri den sekali lagi?

Kawan den kato den sudah lupa update kerena sibuk collect emas,

wow, den harap banyak wang untuk buat begitu..

 

Hello hello?

Kerja banyak kerja, tapi sampai bila mau kerja?

 

Hello hello?

“Cantik rupamu, kau bukan jenis yung ku nampak selalu” Altimet

OK sampai di sini entry terbaru, harap tak ke laut lagi seperti dulu 😀

 

Comments
  1. ahmadyani
  2. Alin Marlini
  3. zik
  4. miera
  5. blogger lelaki
  6. adarain
  7. Ismail N

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge