GT Mobile Model GT-888 Review

Share

Harini  ada macam-macam jenis phone yang keluar di pasaran. Dan yang menjadi benchmark tahap kepuasan pengguna selain dari kelajuan phone, sudah semestinya kualiti kamera telefon. Setuju kan?

Mesti la kena pastikan kualiti gambar best, sebab nanti nak travel, kalau bateri phone kamera kong, boleh guna kamera phone.



Video Unboxing GT-888

Baik, tempoh hari ada tengok video yang uncle upload uncle unbox phone baru dari GT Mobile model GT-888 tak? Kalau belum boleh tengok video dibawah yang uncle dah embed. Layan dulu…

Untuk entri kalini uncle nak share info mengenai mobile device terbaru dari GT Mobile ni. Model dia adalah GT-888. Ia adalah model ke-3 keluaran GT Mobile selepas generasi sebelumnya iaitu GT-886 dan GT-883.

Spesifikasi GT-888

GT-888 diperkuatkan dengan pemproses 64 bit Quad core 1.0GHz yang mana dengan speed dia sangat bagus kepada penggemar permainan game di telefon bimbit dan juga yang gemar multi-tasking menggunakan telefon bimbit.

GT-888 menggunakan skrin 5.5-inchi dengan resolusi 1280 pixel dan memori terbina di dalamnya 16GB. Malangnya tiada external memori.

Tapi berita baik kepada yang menggunakan 2 nombor dan 2 telefon, dengan GT-888 anda tak perlu lagi 2 telefon. Dua-dua sim tu boleh letak sekali dalam phone ini.

Quality Gambar

Bagaimana pula dengan kualiti gambar?

Kamera belakang GT-888 didatangkan dengan 8MP yang mana mampu mengambil gambar dengan cantik dalam keadaan bilik atau ruangan kurang cahaya. Ia juga mampu mengambil gambar dalam format HDR, panorama, fisheye, night mode dan voice command. Sementara kamera selfie atau kamera hadapan didatangkan dengan 5MP.

Menarik bukan?

Mana nak beli model GT-888 ni? Anda boleh rujuk senarai outlet yang menjual model ini di > http://gtmobile.sg/stores/malaysia.

Lebih info berkenaan produk boleh usya di > http://www.gtmobile.sg/gtmobile/item/281-gt-888/.

1,884 total views, 2 views today

Share
Comments
  1. saps ibu bapa
  2. nila anggraini
  3. raihanah
    • Uncle Zuan
  4. Ira
  5. siti hazreen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge