Gila Gadget Senawang – Repair Smartphone & Accessories

Share

Uncle balik Senawang tempoh hari, umi uncle bagitau uncle yang phone dia dah mula meragam. Dah mula slow katanya. Mula uncle fikir nak bawa balik repair dekat Kajang je sebab dekat Kajang ada tempat repair smartphone yang uncle biasa hantar repair smartphone. Tapi sebab agak malas nak ulang alik, uncle cari tempat repair smartphone face-to-face di area Senawang dan Seremban.

Sekali uncle jumpa Gila Gadget Senawang. Dekat sangat dengan kawasan rumah. Tengok dari testimoni pelanggan dan specialty, boleh repair phone model yang umi uncle pakai iaitu Samsung. Kebanyakkan kedai repair smartphone yang ada boleh repair smartphone model iPhone ataupun yang terkini sahaja. Jadi uncle ambil keputusan untuk hantar ke Gila Gadget Senawang untuk baiki masalah phone tersebut.

gila gadget senawang repair smartphone

Gila Gadget Senawang yang terletak berdekatan dengan Mydin Senawang.

Detect Problem On The Spot

Bawa je ke Gila Gadget Senawang, tunjuk phone kat technician, dan bagitau apa problem, terus dia belek apa yang tak kena dengan smartphone tersebut. Rupanya model yang umi uncle pakai dah lama dan agak lama tak update software dia. Selain itu juga bateri pun diorang advice tukar sekali sebab bateri dia pun dah nak kembung.

Ok la, dah tanya berapa budget nak repair semua dan diorang kata boleh siap kejap je siap bagi warranty lagi. Uncle pun on je la, senang. Tak perlu nak ulang alik ambil.

gila gadget senawang

Ada beberapa orang technician kat Gila Gadget ni, jadi tak perlu risau sangat kalau nak kena tunggu giliran lama sangat sebelum anda dilayan.

Bukan Sahaja Ada Servis Repair Gadgets

Di Gila Gadgets Senawang, bukan sahaja menyediakan servis repair smartphone, mereka juga ada jual aksesori gadgets pada harga yang murah. Rambang mata juga tengok pilihan yang ada sampai uncle tak sedar dah siap repair pun phone umi uncle. Haaa cepat kan?

Ok la, sofar belum ada aduan lagi dari umi uncle mengenai phone dia. Kalau ada, boleh hantar semula ke Gila Gadget untuk diorang cek semula. Untuk anda yang ada di area Senawang ataupun Seremban, nak repair smartphone? Nak cari accessories smartphone? Gila Gadget Senawang ada kedua-duanya. Kira dah macam one stop center.

Gila Gadgets Senawang
(Smartphone Repair & Accessories)

No. 18, Jalan BPS 3,
Senawang,
70450 Seremban,
Negeri Sembilan.
Landmark : Area Mydin Senawang (Sebaris Cowboy Steak House)

Operation Hours : 10am-10pm
018-966 6531 (Admin)
Whatsapp : gilagadgets.wasap.my.

2,970 total views, 15 views today

Share
Comments
  1. lisak
  2. Ruggedmom
  3. mrhanafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge