Download KomikNiaga Edisi 14 Sekarang

Share

Hehe tergelak sorang sorang aku baca e-komik KomikNiaga keluaran terbaru edisi 14 (untuk bulan November 2013). Korang dan baca?

Untuk edisi ke 14 ni, KomikNiaga memfokuskan pada biografi Tuan Haji Mohd Asri Ahmad, seorang pakar dan jurulatih pelaburan saham. Ia menceritakan jatuh bangun seorang jurulatih pelaburan saham, dan kaitan beliau dengan Dr Azizan Osman.

Selain itu diselitkan juga 5 Tips Pelabur Bijak oleh Prof Niaga dan 5 Tip Menjadi Usahawan Yang Disenangi oleh Dr Minda yang mudah difahami dan diamalkan.

Komik Niaga Edisi 14

“Mahu berjaya tak mustahil jika kita sanggup mengambil risiko bekorban masa dan wang”

Testimoni den tentang e-komik ni :

Ini kali pertama den membaca komik berbentuk informasi yang sungguh santai dan penuh dengan humor. Segala informasi dan tips yang dikongsi mudah ‘dihadam’ oleh sesiapa sahaja. Yang lagi menariknya lagi, e-komik keluaran KomikNiaga mempunyai ramai pelukis komik yang berbeza beza gaya lukisan dan penyampaian idea mereka.

Pada mereka yang dahagakan pengetahuan gaya santai dan humor, boleh la download secara percuma e-komik KomikNiaga kat sini.

Zuan

Comments
  1. auto insurance
  2. zool
  3. suri
  4. suri
  5. Denaihati
  6. ema
  7. atuk
  8. Hafizul
  9. Akuro San
  10. titan
  11. suri
  12. pahan
  13. zik
  14. kakiblog
  15. papa mifz
  16. Khairul Zamri
  17. ohcikgu
  18. SA
    • Zuan
  19. Anuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Recommended
Recommended
Sejak den melayan anime atau membaca manga Jepun seperti One...