Dolor Cream – Krim Rawatan Sakit Sendi dan Sakit Lutut Yang Berkesan

Uncle memang suka berjalan kaki. kalau korang ingat dulu, uncle pernah cerita uncle pergi travel pun banyak berjalan kaki. Tapi tu la bila banyak berjalan, mula la sakit lutut la, sakit sendi la, sakit belakang la, sakit bahu la, semua la nak sakit. hehe dah tua la katakan.

Kawan uncle ada rekomen dengan uncle untuk cuba satu cream ni. Uncle pada mulanya tak bermiat nak cuba la, alaaa kata orang tua, pakai minyak gamat sudah la kan? Buat apa nak beli cream ni semua kan semata mata untuk rawat sakit sendi?

Tapi tu la, member dah asyik rekomen je. Dia kata dulu dia kerap sakit lutut dan sendi lepas lari. Lepas pakai krim sakit, sakit tu dah berkurang. Okay la, nak jaga hati, uncle cuba la.

dolor-cream
Dolor Cream – ‘Dolor’ yang bermaksud Sakit dalam bahasa latin. Uncle jumpa gambar ni dekat Facebook PainAway Malaysia. Terus uncle fikir, okay la tak rugi pun cuba.

Dolor Cream – Krim Rawatan Sendi Yang Menghilangkan Sakit Dan Keredangan

Tertarik juga la bila tengok kandungan yang ada dalam Dolor Cream ni. Alhamdulillah, wife uncle ni pandai la bab-bab ubat ni dan dia memang sangat straight mengenainya. Jadi uncle pun tunjuk dekat dia sebelum cuba. My wife give thumbs up, dan uncle pun mula la cuba Dolor Cream ni.

Kebaikan krim Dolor

Baik, uncle nak kongsi sikit apa kebaikan krim Dolor ni, dan kenapa uncle rekomen korang untuk cuba juga.

Krim Dolor ini diformulasi daripada doktor perubatan. Jadi ia bukan daripada doktor bidang terjun yang baru sahaja membuat beberapa bacaan dalam buku teks.

“Dolor Cream diformulasi untuk kelegaan sakit dan perlindungan masa hadapan”

Dr Qimm, CEO PainAway

Krim ini dicampur Methyl Salicylate (tahan sakit) dengan supplement penting iaitu Glucosamine, Omega 3 & 6, Hyaluronic Acid, dan Emu Oil. Uncle pasti korang semua tahu apa kebaikkan setiap supplement tersebut.

krim-sakit-lutut-sendi
Krim ini untuk kegunaan luar sahaja ya.

Setiap suppliment di formulasi dalam krim ini membantu dalam memberi perlindungan antara dua tulang (joint), mengurangkan pembengkakan pada sendi, mengurangkan mempercepatkan pemulihan dan kecederaan saraf, membantu masalah pencernaan seperti sembelit, cirit birit dan gastrik, membantu sakit kronik seperti sakit lutut, gout, lenguh-lenguh otot, dan radang sendi.

Produk Dolor Cream ni adalah keluaran Painaway Malaysia.

Apa yang penting sekali, produk Dolor ni dapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Cara Penggunaan Dolor Cream

Krim Dolor ni hanya pengunaan untuk bahagian luar sahaja. Anda hanya perlu sapu dibahagian tempat sakit, atau radang.

Anda digalakkan untuk sapu sebelum mula bekerja, atau sebelum melakukan sebarang aktiviti.

Krim ini digalakkan untuk pakai 2-3 kali sehari, tapi jangan guna berlebihan pula.

Dan JANGAN sesekali sapu krim ini pada bahagian luka, atau kudis. Ini adalah krim untuk melegakan kesakitan, bukan untuk bahagian luka atau kudis.

Untuk maklumat lanjut mengenai Dolor Cream, boleh baca di sini.

Testimoni pengguna-penggina krim Dolor. Sesuai digunakan pada semua peringkat umur. Uncle sedut gambar ni dari Facebook Painaway Malaysia.

Mana Nak Dapatkan Krim Rawatan Lutut Ni?

Mesti ada yang dah rasa nak cuba. Baik la, paling senang nak dapatkan info secara terus atau nak order krim Dolor ini, adalah melalui whatsapp ke > https://painawaymalaysia.wasap.my/ atau ke nombor 011 1977 9128 (Mukhlis).

979 total views, 4 views today

Comments
  1. Anuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge