Deoroant Semburan ‘Tanpa Gas’ Pertama Di Malaysia

Share

Tak suka duduk diam, itulah perangai Uncle Zuan.

Agak tengah ada free time je, ada la tempat yang uncle nak terjah. Kalau tak busy satu hari tu, macam tak lengkap pula rasanya. Mungkin sebab tu la uncle suka sangat travel.

Dan bila dah keluar tu, mesti berpeluh. Peluh dan bau tidak dapat dipisahkan.

Solusi kepad masalah bau peluh ini adalah dengan menggunakan deodorant yang tahan lama baunya.

Banyak jenis deodorant yang uncle dah gunakan. Kebanyakkannya mesti bau terlalu kuat la, bau tak tahan lama la, dan paling teruk, melekat kesan kuning pada ketiak baju

Adeh… Elok-elok boleh pakai lama baju tu, dah kena mintak orang sponsor baju baru untuk uncle…

Now thanks to Dashing Malaysia sebab perkenalkan kepada uncle;

Dashing Adventurer 2.0

Yup, sebelum ni pernah dengar pasal variasi Dashing Adventurer kan? Ni adalah variasi produk terbaru dari Dashing Malaysia yang perkenalkan innovasi terbaru mereka, deodorant semburan ‘NO GAS’.

dashing-malaysia-adventurer-2-0-bold-2-0-deodorant-spray

Bold 2.0 – Semburan deodorant ‘No Gas’ dari Dashing Malaysia dijual pada harga RM18.90 (tak termasuk 6% GST)

Semburan ‘NO GAS’ ni mengandungi pati deodorant tulen yang mampat dan boleh memberi sehingga 750 kali semburan dalam setiap botol!!!

Jadi satu hari kalau sembur 2-4 kali, dah berapa lama korang boleh gunakan deodorant terbaru dari Dashing Malaysia ini?

Terbaik kan?

Terima kasih kepada Dashing, banyak duit uncle boleh saving untuk travel hehe.

dashing-malaysia-adventurer-2-0-bold-2-0-roll-on

Deodoran Roll-On 40ml dijual pada harga RM6.50

Penyelamat uncle kalau nak travel ke luar, Deodorant Roll-On 40ml dari Dashing Malaysia. Uncle actually tak picky bila jenis deodorant ni. Penyembur atau roll-on, dua-dua uncle boleh pakai.

Untuk travel, uncle akan bawa jenis Roll-on, sebab kecik dan boleh dimuatkan dalam backpack uncle.

dashing-malaysia-adventurer-2-0-bold-2-0-perfume

EDT 100ml – variasi Bold 2.0 dijual pada harga RM34.50

Dan akhir sekali, produk kegemaran uncle dari Dashing Malaysia adalah, perfume EDT 100ml variasi Bold 2.0.

Lelaki mana yang tak suka bau perfume beb?

Bau perfume ni boleh naikkan keyakinan diri. Yup! Trust me.

Dulu uncle tak suka pakai perfume, sebab kebanyakkan bau perfume kuat sangat.

Jadi uncle biasanya akan cari perfume yang bau dia light-light je. Kebetulan perfume Bold 2.0 dari Dashing ni bau dia memang light, jadi terus jatuh hati untuk pakai perfume ni.

dashing-malaysia-adventurer-2-0-bold-2-0

Secara overall, uncle gemarkan koleksi terbaru dari Dashing Malaysia terutama sekali yang deodorant ‘tanpa gas’.

Tahan lama, dan bau yang light  menjadikkan Dashing Bold 2.0 pilihan uncle untuk uncle bawa travel selepas ini.

Terima kasih Dashing Malaysia.

3,072 total views, 2 views today

Share
Comments
  1. Aliza Sara
    • Uncle Zuan
  2. Elih Japahar
  3. lokmanamirul
  4. Hero Borneo
  5. titan
  6. Raihanah
  7. zool
  8. egtukar
  9. Seri nian
  10. anuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge