Cooling Hydrating Mist Bukan Sahaja Untuk Perempuan

Share

Beberapa bulan yang lepas, uncle mula menggunakan produk spray muka Cooling Hydrating Mist keluaran Herlysa Vegan. Uncle banyak bawa spray muka ini ketika travel dan ke tempat kerja.

Botol spray muka bersaiz kecil dengan isipadu 30ml ini lepas bawak naik kapal terbang. So, dont worry, travel happily.

hydrating mist

Hydrating Mist keluaran Herlysa adalah produk penjagaan kulit pertama di Asia yang menggunakan ekstrak buah Tin (Ficus Carica)

Menggunakan Ektrak Buah Tin

Apa yang menarik pasal produk ini selain dari saiz yang kecil adalah ia mengandungi campuran mineral kompleks dan ektrak buah tin. Ini membantu menyeimbangkan pH kulit dan mengurangkan kesan dedahan kulit wajah pada sinaran UV dan pencemaran sekeliling.

Herlysa Hydrating Face Mist

Antara bahan utama yang ada di dalam Herlysa Hydrating Mist.

Siapa kata penjagaan kulit muka ini untuk perempuan sahaja? Lelaki harini pun perlu sentiasa menjaga penampilan lebih-lebih lagi apabila melibatkan berdepan dengan ramai orang dan ketika berada di luar rumah atau pejabat. Dengan habuk dan sebagainya, kulit wajah muka terdedah dengan pelbagai kerosakkan.

Jadi sembur je Hydrating Mist ni kat muka ketika nak keluar rumah ataupun ketika di depan cemin, muka nampak segar je bila berdepan dengan orang. Untuk perempuan, uncle diberitahu elok spray face mist ni di muka sebelum mengenakan alat mekap. Ia membantu supaya solekan wajah nampak luntur dan bertompok.

Juga Bertindak Sebagai Aromaterapi

Tak dinafikan juga yang apabila terlalu banyak kerja dan berada di luar atau pejabat untuk masa yang lama, mula la stress dan mengantuk. Uncle pernah cuba sembur beberapa kali Hydrating Mist di wajah ketika waktu kerja, dan rasa ngantuk tu kurang. Bau-bauan segar dan harum dari pati essental oil membantu mengurangkan stress dan rasa mengantuk.

Antara kandungan dalam Hydrating Face Mist adalah organik lavender oil, aloe vera, witch hazel, glycerin, mentol dan aqua.

Produk ini telah mendapat kelulusan daripada KKM dan ia bebas dari bahan seperti alkohol, sulfates, paraben, mineral oil, artificial fragrances, propyle glycol, dan sebarang bahan kimia yang merbahaya.

 

Berminat? Macam mana nak beli Cooling Hydrating Mist? Boleh order sebotol Herlysa Hydrating Mist dengan Cik Bella melalui WhatsApp pada harga cuma RM40 sebotol.




141 total views, 2 views today

Share
Comments
  1. lisak
  2. NORIZA ABDUL RAHMAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge