Codi Belle – Minuman Campuran Berry dengan Protin Ikan dan Cordyceps

Harini ada pelbagai produk kecantikkan dan kesihatan yang ada dalam pasaran. Setiap satu produk ada kelebihan tersendiri.  Ada yang untuk kecantikkan luaran, ada yang untuk kecantikkan dalaman, ada yang untuk anti-penuaan dan macam-macam lagi la.

Tapi tak banyak produk yang di keluarkan ada pelbagai fungsi di dalamnya menyebabkan pengguna terpaksa membeli lebih dari satu produk untuk dapatkan kesan terbaik. Sebagai contoh, sekiranya calon isteriku cik Neelofa (bukan nama sebenar hehe) ingin mendapatkan kecantikkan kulit muka dan pada masa yang sama inginkan juga kesihatan dalaman seperti pencernaan, perlu mendapatkan sekurang kurangnya 2 jenis produk untuk dapatkan hasil yang di inginkan. Jadi, kos keseluruhan pasti berganda bukan?

Perkenalkan Codi Belle, minuman campuran beri dengan protien ikan dan cordyceps.

minuman kolagen codi belle terbaik

Codi Belle, minuman campuran Beri dengan Protin Ikan dan Cordyceps

Codi Belle adalah minuman anti-penuaan eklusif keluaran Asia Herbal Biotech (AHB) yang membantu mengembalikan keremajaan kulit dari luaran dan dalaman badan. Dalam minuman Codi Belle ni ada macam-macam ramuan penting yang memberi banyak kebaikkan kepada si pengguna terutamanya kepada calon isteriku (ehemm.. syok sendiri nampak).

Cordyceps adalah sejenis cendawan berharga tinggi yang berasal dari negara China yang terkenal sebagai Lagenda Harta Karun Timur. Cendawan ini hanya tumbuh pada pergunungan China, Tibet & Nepal pada ketinggian 3000-6000 meter dari aras laut. Cendawan Cordyceps telah terbukti secara ilmiah yang ia memberi manfaat bagi kesihatan manusia, terutamanya untuk paru-paru, hati dan buah pinggang.

Ramuan yang terdapat dalam Codi Belle

 1. Marin kolagen bersaiz 500 Dalton – Marin kolagen adalah protin yang sesuai untuk pembentukkan ikatan antara sel bagi mengekalkan kemudaan kulit. Dengan penyerapan yang cepat, ia juga membantu mengurangkan jerawat dan kesan parut.
 2. Campuran serbuk beri (strawberi, blueberi, raspberi, elderberi, blackkurrant, bit merah) – Campuran ni penting untuk kesihatan organ mata, telinga dan kulit sebab ia kaya dengan AOX. Hasilnya, kulit akan bertambah cantik, lembab dan elastik.
 3. Inulin – Ramuan ini bagus untuk penjagaan sistem pencernaan.
 4. Kultur Cordyceps Ekstrak – Sejenis herba tonik untuk kesejahteraan hidup.
 5. Pueraria Lobata Ekstrak – Fitokimia yang dapat mengelakkan kanser dan masalah wanita seperti menopause. Ia dapat membantu dalam mengetatkan rahim, menegagkan payudara dan punggung.
 6. Manjakani Ekstrak – Herba yang di gunakan untuk menyihatkan rahim selepas bersalin.
 7. Epal Polyphenols Ekstrak – Membantu meransang sistem badan, menyihatkan kuku dan rambut. Selain itu, dengan campuran kolagen yang terdapat di dalam minuman ini, ia menghalang UVA/UVB daripada sinaran matahari.
 8. Acid Askorbik – Sumber vitamin C yang penting untuk keputihan kulit.

Perbandingan Codi Belle dengan Produk Lain

perbandingan codi belle dengan produk lain

Perbandingan produk Codi Belle dengan produk lain yang di jual di pasaran harini

Testimoni Pengambilan Codi Belle

Masalah jeragat berkurangan selepas 3 bulan mengambil Codi Belle

Masalah jeragat berkurangan selepas 3 bulan mengambil Codi Belle

Kulit melecur terbakar akibat bantal elektronik. Luka kering dan parut menghilang selepas pengambilan 1 sachet Codi Belle setiap hari selama 2 minggu

Kulit melecur terbakar akibat bantal elektronik.
Luka kering dan parut menghilang selepas pengambilan 1 sachet Codi Belle setiap hari selama 2 minggu

Jerawat batu bawah dagu hilang selepas pengambilan 3 kotak Codi Belle selama sebulan

Jerawat batu bawah dagu hilang selepas pengambilan 3 kotak Codi Belle selama sebulan

Masalah jerawat batu yang gagal di ubati dengan pengambilan pil hormon pulih dalam masa 2 bulan selepas pengambilan Codi Belle

Masalah jerawat batu yang gagal di ubati dengan pengambilan pil hormon pulih dalam masa 2 bulan selepas pengambilan Codi Belle

*** Testimoni adalah hanya sebagai rujukan sahaja, kesan produk mungkin berlainan ikut individu ***

Codi Belle bukan sahaja baik untuk kecantikkan, ia juga membantu menyihatkan rawan, sendi dan tulang.

Dengan pemgambilan produk Codi Belle secara konsisten selama 1-3 bulan pertama, ia dapat membantu memberikan si pemakai keputusan yang di inginkan. Rahsia kecantikkan, bukan lagi rahsia dengan Codi Belle. Tak perlu lagi berbelanja ratusan hingga ribuan ringgit untuk dapatkan dua, tiga produk berasingan semata mata untuk dapatkan kesan yang mujarab. Dengan satu produk, satu harga, korang boleh dapat semuanya yang di inginkan.

Ibu-ibu, kakak-kakak, adik-adik comel, baca je pasal produk ni tak guna juga, boleh order dekat sini (tinggalkan ‘Order Codi Belle’ di ruangan subjek) 😀

Cara Pengambilan Codi Belle

Satu kotak Codi Belle ada 20 sachet. Untuk peringkat awal penambilan, dicadangkan untuk ambil 2 sachet + 100 ml air setiap hari pada sebelah malam sebelum tidur (pukul 10 malam ke 12 tengah malam adalah waktu ideal untuk mengambil Codi Belle).

Uncle nak kongsi juga di sini, tiada guna ambil produk kecantikkan tanpa pengambilan air yang bersih. Amalkan pengambilan 8 hingga 12 gelas air suam (sebaiknya air mineral atau air yang di tapis) setiap hari untuk melancarkan perjalanan sistem sel, darah dan tubuh kita. Jadikan ia rutin yang tak boleh di tinggalkan.

mana nak beli kolagen codi belle

Comments
 1. Noriza Rahman
 2. Nurul
 3. JMR
 4. deq noor
 5. zik
 6. akubiomed
 7. titan
 8. Mommy_Diamonds
 9. seri
  • Uncle Zuan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge