Chamo Bangi Kedai Repair Smartphone Terbaik Untuk Area Kajang & Bangi

Share

Uncle kadang kala agak kasar bila dengan gadjet ni. Orang kata, tak sayang gadget la uncle ni. Kadang-kadang uncle main campak je phone uncle haha. Tapi uncle agak malas nak tukar phone baru kalau rosak. Bila rosak je mesti hantar kedai untuk repair.

Ok la, orang kata kadang servis repair tu je dah boleh beli phone baru. Eh betul ke? Uncle tak berapa percaya sebab dah banyak kali repair telefon uncle di Chamo Bangi, dan kos repair tu tak cecah pun sampai nak kena beli phone baru.

Sebelum ni pun uncle pernah ada masaalah screen iPhone 6 tak respon, masalah yang biasa dihadapi pengguna iPhone. Uncle hantar pergi repair kat Chamo Bangi, tak sampai sejam dah siap. Kebetulan dari tempat tinggal uncle iaitu Kajang dengan sangat dengan Chamo Bangi iaitu tak sampai 10 minit pun, jadi tak ada masalah untuk ke sana kalau phone uncle meragam.

Chamo Bangi Kedai Repair Smartphone Terbaik Area Kajang & Bangi

Chamo Bangi ni tempat repair smartpone terbaik pada uncle sebab dia akan cek dulu apa problem sebenar phone, dia bagitau kita apa problem dia dan anggaran kos repair. Kita dah ok dan setuju untuk repair, baru la diorang repair face-to-face. Jadi kita nampak la apa yang diorang repair. Dalam masa yang sama, kita pun tak la risau yang segala rahsia phone kita diorang curi.

Bukan sahaja pakar dalam repair smartphone iPhone, mereka juga pakar untuk jenama lain seperti Samsung, Wuawei, HTC, Lenovo, Oppo, dan banyak lagi.

Sebab servis yang bagus dan banyak kali uncle tak dikecewakan oleh Chamo Bangi, uncle nak kongsikan beberapa hasil repair yang Chamo Bangi telah buat. Gambar-gambar ini uncle jumpa di Facebook Chamo Bangi.

lcd iphone ratak rosak repair murah chamo bangi

iPhone yang screen-nya retak dan ada kesan tompok hitam kesan dari jatuh. Hantar ke Chamo Bangi, servis terus tukar baru dengan harga yang berpatutan.

Masaalah bateri kembung pada phone Asus.

LDC screen blur

Masaalah LCD phone jadi blur.

Bateri iPhone kembang menyebabkan screen terangkat dan tak boleh berfungsi dengan baik.

tukar bateri samsung

tukar bateri phone Samsung sebab bateri cepat kering.

Selain itu, uncle jumpa review yang mereka ada pernah repair phone yang ada masalah GPS tak detect location, WIFI tak detect, bateri cepat habis, speaker problem, camera problem, masaalah sim tak detect la, masaalah phone tak boleh caj. Hasil selepas repair memang semuanya berpuas hati. Selain itu, ada juga mereka share tips-tips penjagaan phone supaya phone boleh tahan lama.

Harap uncle punya iPhone kesayangan tak ada meragam lagi lepas ni. Kalau meragam juga, hehe tak perlu risau sangat sebab Chamo Bangi dekat je dengan rumah uncle.

CHAMO SMARTPHONE REPAIR & SERVICE CENTRE

SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI (Dimiliki oleh – MrFix Technologies Sdn Bhd)

Alamat:
No.50,Jalan 7/7A,
Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi
Selangor Darul Ehsan
Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)

Operation Hours : 10am-9pm

018-988 6531(admin)
http://chamobangi.wasap.my/

3,729 total views, 3 views today

Share
Comments
  1. Ira

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge