Food Archive

Tony Roma’s Fortune Feast Kembali Lagi Sempena CNY 2020

Dulu orang pelik kenapa Tony Roma’s yang popular dengan ribs tiba-tiba bila CNY (Chinese New Year)

Jom Layan Tony Roma’s Rib Rib Holiday Menu

Dah musim cuti ni, apa perkara best nak buat bersama keluarga tersayang? Jawapannya MAKAN. Sempena musim

Paradigm Mall PJ Mengadakan Taste of Paradigm

Siapa tak suka makan kan? Lagi lagi kalau makan je, boleh dapat makan lagi secara percuma.

Hello Bite & Bites Apps! Tony Roma’s Malaysia Meraikan Ulang Tahun Ke-13

4 October lepas uncle dan wife telah mendapat jemputan untuk bersama-sama menyambut ulang tahun ke 13th,