Bla Bla Bla Archive

Kelebihan dan Kekurangan Travel Secara Solo

Baik, selalu uncle asyik cerita pasal tempat uncle travel, tips, dan hotel je kan. Takut ada

19 Barang Penting Yang Perlu Dibawa Ketika Travel

“Barang apa lagi nak kena bawak ek?” Persoalan yang sering kali diajukan apabila tengah packing untuk travel. Kadang

RAHSIA Ambil Gambar Ketika Solo Travel

Baik, entri ni simple je. Uncle nak dedahkan satu rahsia yang tak ramai tahu. Rahsia ambil

Persiapan Sebelum Menunaikan Umrah

Pejam celik pejam celik, dah lebih 5 bulan uncle tinggalkan tanah suci Mekah dan Kota Madinah. Alhamdulillah,