Buat Duit Sambil Tengok Game Arsenal

Pada yang pernah baca Saiazuan Blog, pasti ingat lagi yang korang penah kena troll dari tajuk di atas hehehe. Hakikatnya ia bukanlah satu troll yang anda sangkakan. ๐Ÿ™‚

Bayangkan anda sudah ada satu platform niaga yang matang dan boleh beroperasi 24/7 tanpa pengawasan daripada anda. Anda mungkin hanya perlu sekali-sekala manage platform tersebut, dan mungkin satu hari hanya luangkan beberapa jam untuk manage platform tersebut. Memang logik apa yang aku katakan, duit boleh dibuat ketika anda tengok game Arsenal.

Bila dah ada satu platform yang dah kukuh, tidak lagi sukar untuk mendapatkanย Pendapatan Pasif. Sekarang anda boleh senyum lebar apabila di marah oleh boss.

Macam mana nak kukuh perniagaan? Aku cadangkan guna konsep piramid. Kenapa piramid? Bagitau aku berapa lama umur piramid? Kenapa dia masih utuh sampai hari ini tanpa ada orang manage?

Ini bukan Multi Level Marketing!!!

Foundation perlu kuat atau besar. Maksudnya, masa dan usaha yang berterusan tanpa jemu perlu ada supaya base yang paling bawah tu solid. Setiap block perlu di susun dengan rapi bagi mengukuhkan bentuk piramid tersebut. Dan piece terakhir pasti mudah untuk anda achieve.

Sekarang ni zaman information technology. Nak jana duit sangatย mudah, modal pun tak banyak, cuma nak atau tak nak je.

Pada yang tak tahu bagaimana, cuba baca ebook 9 Langkah Pendapatan Pasif dan jangan lupa daftar sebagai agen affiliate di JomNiaga.

Keep Calm and Earn More Income ๐Ÿ™‚

Zuan

Comments
  1. schaze zainn
  2. papa mifz
    • Zuan
  3. Mak Lagenda
  4. ema
  5. encikarman
  6. zik
  7. anuar
  8. kakiblog
  9. Hafizul
  10. Irwan Alessa
  11. Denaihati
    • Zuan
  12. Naziman Azlye
    • Zuan
  13. blogger lelaki
    • Zuan
  14. titan
    • Zuan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Recommended
Sedang den blogwalking, den terjumpo satu segement ni. Namo eh...