Beri Kejutan Kepada Yang Teristimewa Dengan CikSuperSurprise92

Share

Di hari keistimewaan atau special kita seperti hari lahir, pertunangan, graduasi, kenaikkan pangkat atau sebagainya, biasanya harini di sambut dengan ala kadar sahaja. Excitement atau kepuasan menyambut hari istimewa seperti tu, rasa biasa biasa sahaja tanpa sebarang kejutan dari yang tersayang. Biasanya kita akan sekadar dapat ucapan tahniah, atau paling best pun dapat sejambak bunga atau sekotak coklat yang boleh mengemukkan kita hehe. Tiada banyak kenangan indah atau menarik untuk di simpan di dalam memori.




Kejutan kepada yang tersayang di hari istimewa

Alangkah bestnya kalau di saat hari istimewa kita, sesuatu yang menarik yang tak kita jangkakan kita dapat. Itu lah yang cuba dilakukan oleh surprise planner, CikSuperSurprise92 dalam usaha memberi perkhidmatan yang unik kepada pelanggan mereka.

Super Surprise comes with a smile, we will send your love to your beloved
CikSuperSurprise92

contact number surprise planner untuk birthday, engagement perkhahwinan dan sebagainya

Berminat untuk dapatkan service dari CikSuperSurprise92? Hubungi sekarang, jangan lupa gunakan special code ‘Uncle Zuan’ untuk special price 😉

Berpengkalan di Seremban, CikSuperSurprise92 sedia memberikan perkhidmatannya di sekitar area Negeri Sembilan, Melaka, Selangor dan Kuala Lumpur. Tak kira siang atau malam, hari bekerja atau weekend ciksupersurprise92 komited memberikan servis terbaik kepada pelanggan mereka mengikut pakej yang disediakan.

ciksupersurprise92 birthday party

ciksupersurprise92 surprise planner birthday

ciksupersurprise92 super surprise kejutan di restoran

CikSuperSurprise92 surprise planner popular

CikSuperSurprise92 surprise your loved one

Servis kejutan yang diberikan pasti memberikan ingatan indah kepada yang tersayang. Ada lebih 11 package yang di sediakan kepada customer yang di letakkan pada harga istimewa yang mana customer boleh collect sendiri atau request untuk hantar di lokasi. Menurut CikSuperSurprise92, customer juga boleh request add on kepada pakej yang sedia ada seperti nak tambah wish card, belon, frame atau patung bear.

CikSuperSurprise92 surprise planner pakej CikSuperSurprise92 surprise planner pakej pakej murah

Follow di IG @ciksupersurpsie92, Like di FB CikSuperSurprise92 atau WhatsApp di 011-1926 6712 untuk dapatkan perkhidmatan surprise planner CikSuperSurprise92.




11,306 total views, 33 views today

Share
Comments
  1. akubiomed
    • Uncle Zuan
  2. Yeen
  3. Jia Rizaira
  4. Khir Khalid
  5. Anuar
  6. reezluv
  7. Noriza Rahman
  8. JMR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge